Luk

Fremad Amager siger farvel til reservekeeper

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Hobro - Fremad Amager
1. division (31/10)
Oddset 2,50 3,55 2,65
bet365 2,50 3,50 2,60

Fremad Amagers reservemålmand Sebastian John takker af i klubben for at finde fast spilletid andetsteds.

Fremad Amager vinker farvel til reservemålmand Sebastian John.

Den 24-årige målmand har stået i skyggen af Nicklas Dannevang i denne sæson, og John forlader Amager-klubben denne sommer ved kontraktudløb for at finde mere spilletid.

- Efter dialog med klubben er vi blevet enige om, at samarbejdet ikke skal fortsætte efter denne sæson. Det er en fællesbeslutning, og det er det bedste for begge parter, siger John til klubbens hjemmeside.

- Jeg ønsker noget mere spilletid, og det er min vigtigste prioritet. Der er ikke noget konkret på plads for min fremtid endnu, men jeg håber, at finde en klub med mere spilletid for at få spilleglæden tilbage.

Sebastian John ser tilbage på en svingende tid i Fremad Amager.

- Det er en tid, der har budt på personlige op- og nedture. Pokalturneringen er det, der står mest klart for mig. Det var to fantastiske kampe mod Lyngby og Midtjylland. Det var en stor personlig sejr, når der ikke var mange spilleminutter i Ligaen.

- Tiden har budt på mange vigtige bekendtskaber – både i form af holdkammerater og folk omkring klubben. Trods lidt modgang, har det været en vigtig læringsproces at stå i sådan en situation uden spilletid i en længere periode.

- Det har styrket mig meget, og det vil jeg tage med mig. Tak til klubben og fansene for de to år på Amager, siger Sebastian John.

Sebastian John nåede syv kampe i Fremad Amager-trøjen siden sit skifte fra Viborg for to år siden.


Af Sara Margren
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober