Luk

Fremad Amager sikrede vigtig sejr i 94. minut

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Vendsyssel FF 1-0
NordicBet Liga
90' 1-0 Kristoffer Munksgaard

Kristoffer Munksgaard sikrede en uhyre vigtig 1-0-sejr til Fremad Amager i 94. minut i bundbraget mod Vendsyssel i 1. division.

Fremad Amager dannede lørdag rammen om et bundbrag i 1. division, da Vendsyssel FF kiggede forbi Sundby Idrætspark.

Peter Løvenkrands har haft en svær start i Fremad Amager med blot to sejre i ni kampe, og i midtugen røg amagerkanerne ud af pokalen til Randers FC.

Vendsyssel har også haft en udfordrende sæsonstart under Henrik Pedersen, hvor det endnu ikke er blevet til en sejr.

I lørdagens kamp var Fremad Amager toneangivende i første halvleg, og i flere perioder var Vendsyssel trykket tilbage.

Hjemmeholdets Momo Fanye Toure var den mest opsigtsvækkende spiller før pausen, og han havde flere gode chancer, hvor han kunne have bragt Fremad Amager foran.

Vendsyssel havde det omvendt svært, men Tiemoko Konaté havde dog et par gode skudmuligheder, ligesom Jeppe Pedersen også var livlig.

Første halvleg endte målløst, og samme kampbillede viste sig i anden halvleg. Begge hold jagtede sådan set en scoring, men skarpheden manglede både i sidste og næstsidste aflevering i angrebene.

Der blev egentlig gået fint nok til stålet, men der var bare mange fejlafleveringer og lige-ved-og-næsten-situationer for begge mandskaber.

Vendsyssel pressede på mod slutningen, og fem minutter før tid var der dramatik. Rune Frantsen lagde bolden i feltet, og Konaté headede bolden mod mål, men Jacob Pryts fik en lap på.

Konaté appellerede for, at bolden havde sluppet målstregen, men det var dommer Benjamin Svedborg uenig i, hvorfor det fortsat stod 0-0.

Begge hold jagtede en scoring til slut, og Diego Montiel var tæt på en stor chance til allersidst efter et par gode driblinger, men afslutningen blev for svag, hvilket var symptomatisk for kampen.

I fire minutters overtid lykkedes det så målræven Kristoffer Munksgaard at sikre Fremad Amager en sen sejr.

Et hjørnespark blev smidt i feltet, og Munksgaard tæmmede flot bolden med brystet og bankede den i kassen til 1-0 til stor jubel for det hårdt prøvede Fremad Amager-hold.

Derfor endte det med en 1-0-sejr til Fremad Amager, der tog tre uhyre vigtige point i bunden i 1. division.


Af Sara Margren
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober