Luk

Frenderup dropper Norge og søger mod DK

| NordicBet Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Sandnes - Åsane
1. Division (20/10)
Oddset 1,87 3,55 3,60
bet365 1,90 3,80 3,80

Nicklas Frenderup er vendt tilbage fra Norge og håber på at finde en dansk klub. Gerne snarest, så han kan bevare sin plads på Trinidad og Tobagos landshold.

Den tidligere SC Egedal-målmand Nicklas Frenderup har de seneste fire sæsoner spillet i norsk fodbold, men nu er det som udgangspunkt slut.

Frenderups kontrakt med Sandnes Ulf udløb til nytår, og han fortsætter som udgangspunkt ikke i Norge.

- Jeg havde et par muligheder deroppe i december, som jeg takkede nej til, da jeg gerne vil se, om jeg kan finde en klub i Danmark, siger Frenderup til bold.dk.

- Jeg har haft fire rigtig gode år i Norge, men jeg føler, at det er tid til at prøve noget nyt. Derfor er jeg nu tilbage i Danmark, hvor jeg for tiden træner med hos FC Roskilde.

- Det er fedt, at jeg kan holde mig i gang i en trup, hvor niveauet er virkelig højt, men det ligger ikke til, at jeg skriver med klubben. De har to gode målmænd i forvejen, og mens man aldrig skal sige aldrig, bliver det nok ikke her, jeg fortsætter.

Frenderup er som kontraktløs ikke tvunget til at finde en ny klub, inden transfervinduet lukket på torsdag.

Han håber dog alligevel på at have fremtiden på plads snarest.

- Jeg skal selvfølgelig ikke nå noget, inden vinduet lukker, men da mange danske klubber får truppen på plads nu her, vil jeg også gerne have noget bekræftet.

- Jeg ved dog samtidig, at norske klubber ofte venter lidt længere, så kommer der ikke noget i Danmark, kan jeg stadig få muligheden deroppe, hvor jeg har fået skabt et større navn, end jeg har i Danmark.

- Jeg træner med i Roskilde i denne uge også, og det er fedt, for jeg vil gerne sikre mig, at jeg kan holde min plads på landsholdet. Jeg var med på landsholdet i efteråret, og vi skal møde Wales i marts, og der vil jeg selvfølgelig rigtig gerne være med igen.

- Min agent arbejder på at finde noget og er optimistisk omkring, at det nok skal gå. Indtil da holder jeg mig skarp i Roskilde, siger Frenderup til bold.dk.

26-årige Frenderup har blandt andet spillet 51 kampe i den næstbedste norske række.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober