Luk

Frenderup sigter efter ny klub på højere niveau

| 1. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Sandnes - Åsane
1. Division (20/10)
Oddset 1,85 3,60 3,65
bet365 1,80 3,80 4,20

Målmanden Nicklas Frenderup føler, han har gjort sig fortjent til at spille på et højere niveau end den næstbedste række i Norge. Spilletid er dog det vigtigste, siger han.

Danske Nicklas Frenderup skal i den kommende tid tage en vigtig beslutning om fremtiden.

Målmanden har kontraktudløb med sin nuværende klub, Sandnes Ulf, til nytår, og derfor går han nu og overvejer, hvor fodboldkarrieren skal fortsætte.

Frenderup skiftede til Sandnes i sommer, og det er ikke udelukket, at han forlænger sin kontrakt med klubben.

- Vi er i dialog. Men problemet med Sandnes er, at de har tre gode målmænd, og de to andre har et år mere tilbage. De har virkelig lyst til at have mig med videre, men det handler også om økonomi, og om jeg har lyst til at tage med videre, siger Frenderup til bold.dk.

I Sandnes har 25-årige Frenderup været meget begejstret for at arbejde sammen med målmandstræner Roger Eskeland, og det samarbejde kan friste ham til at blive.

- Det er ikke helt sikkert, at jeg skal væk, for jeg har det rigtig godt med målmandstræneren, og jeg tror, at hvis jeg arbejder sammen med ham et år mere, så kan jeg blive rigtig, rigtig skarp.

- Men jeg tænker også på at spille på så højt niveau som muligt. Nu har der været noget interesse fra højere rækker i Sverige og Norge, men jeg smækker ikke med nogen døre - heller ikke for andre klubber, siger målmanden.

Han understreger dog, at det vigtigste er, at der er udsigt til spilletid - også med henblik på hans ambitioner om at spille sig ind på Trinidad og Tobagos landshold.

- Der er interesse, men nu er det vigtigt for mig, at jeg kommer til en klub, der vil satse på mig, så jeg ikke bare skifter til en klub i Eliteserien eller Allsvenskan og sidder på bænken. Det er vigtigt, at de viser stor interesse.

- Lige nu har der bare været lidt, men det er selvfølgelig fedt, og jeg tager det som et skulderklap.

Frenderup regner med at blive klogere på fremtiden i løbet af december.

- Jeg håber at tage skridtet op nu. Det synes jeg også, at jeg har fortjent med de kampe, jeg har spillet. Men jeg er lydhør over for det meste, siger han.

Frenderup tog turen til Norge i starten af 2015, og lige nu tyder det på, at hans næste klub også bliver uden for Danmarks grænser.

- Jeg er også åben for Danmark, men de har ikke kigget så meget min vej indtil nu. Så det koncentrerer jeg mig ikke så meget om. De kan bare ringe, så kan vi tage snakken. Men jeg kan godt lide at være i udlandet og trives godt her, siger Frenderup.

Nicklas Frenderup nåede at spille 12 ligakampe for Sandnes siden sommerskiftet fra Florø.

anton@bold.dk


Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 20. oktober
Tirsdag 19. oktober