Luk

Frendrup om AGF-rødt: Svært at komme videre

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 3,10 3,50 2,22
Oddset 2,90 3,45 2,30

Brøndbys Morten Frendrup erkender, at det har taget tid for den 20-årige midtbanespiller at komme sig over sit røde kort i den særdeles vigtige kamp mod AGF i næstsidste runde sidste sæson.

Brøndbys Morten Frendrup gennemlevede lidt af et mareridt, da Brøndby var på jagt efter guldet i næstsidste spillerunde i sidste sæson.

Den unge midtbanespiller trak tidligt to gule kort og fik marchordre på udebane mod AGF.

Den situation har præget den unge midtbanespiller langt ind i denne sæson, selv om det endte lykkeligt med en sejr i Aarhus og Brøndby endte med at vinde mesterskabet.

Det fortæller Frendrup om i et interview med Eurosport.

- Jeg tænkte, det var løgn, at jeg skulle være med til at smide mesterskabet efter så mange år, hvor vi igen var så tæt på. Det kunne jeg slet ikke bære. Det var mest alle dem, man svigtede, der gjorde mest ondt. Det var et meget svært øjeblik, og det var utrolig hårdt, siger Frendrup til Eurosport og fortæller videre:

- Det tog noget tid at komme videre fra. I den nye sæson, da jeg kom i gang med kampene, skulle jeg bevise mig selv igen og vise, det ikke ville ske igen. Når man ikke får leveret, som man gerne vil, så sætter det sig.

- Det var svært at komme videre fra, men jo mere jeg fik talt om det, så hjalp det med at komme videre. Blander man det med hårdt arbejde, så kan man altid få vendt tingene, siger han.

Og tingene blev i denne sæson definitivt vendt, da Morten Frendrup scorede til 1-0 mod FC København foran Sydsiden på Brøndby Stadion i slutningen af oktober, fortæller han.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar