Luk

Frendrup om Cappis-tilgang: Betyder noget

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Sparta Prag
Europa League Gruppe A (16/09)
Oddset 2,65 3,50 2,60
bet365 2,62 3,40 2,62

Morten Frendrup skal i den kommende sæson kæmpe med Christian Cappis om en plads på midtbanen, og det ser han som en god ting, da de kan presse hinanden.

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen har igen Morten Frendrup til rådighed til søndagens opgør mod Viborg, da den 20-årige midtbanespiller har fået overstået sin karantæne, som han fik i sidste sæson.

Frendrup kan dermed få sæsondebut hjemme på Brøndby Stadion, og det ser han frem til, da det ikke har været sjovt at sidde på sidelinjen.

Det fortæller han til Brøndbys hjemmeside.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme tilbage på Brøndby Stadion. Det bliver skønt med fansene. Vi glæder os. Det er selvfølgelig træls, når man ikke kan være med i den første kamp. Men jeg har bare prøvet at give den så gas som muligt til træning, så jeg er klar til at spille nu.

Desuden har Frendrup op til denne sæson fået en ny konkurrent, da Christian Cappis er kommet til fra Hobro, men det er ikke noget, som bekymrer Frendrup, da det er sundt for ham.

- Det betyder altid noget. Der skal være konkurrence, især i Brøndby. Det er sådan, vi flytter og presser hinanden. Jeg synes, at der er en rigtig sund konkurrence her. Så det er fedt, udtaler Morten Frendrup.

Søndagens opgør mellem Brøndby og Viborg starter klokken 18:00


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

andreasgh 08:48          
"Det betyder noget, der skal altid være konkurrence"!! Hvem sidder og styrer den medieafdeling?

Efter en syndflod af afgange sætter man sådan et interview op på sin hjemmeside. Det er jo pinligt.
Taco mix 08:53          
Rolig nu. Det er da en fint interview, med en god ung gut, med fremtiden foran sig. Plus han ikke siger noget forkert ift konkurrence på hans plads.

Så er transfervinduet jo heller ikke lukket endnu. Selvfølgelig henter BIF et par gode transfers hjem.
Barefordi 09:10          
Der er da stadig stor konkurrence på midtbanen, er mere forsvaret der halter.
bruger 134755 10:36          
Ja det var da en Underlig gang Opkast fra andreasgh
Kims100 13:43          
Ja konkurrencen er stor på midtbanen til trods for Jobbes og Vigens afgang. Slimane og Corlue skal bevise deres evner og da Rado er fast starter er der vel max. en plads til fx Frendrup med flere. Det bliver spænende at følge hvem som stepper op. NF har udtalt at Jobbe ikke bliver erstattet en til en, men via en kombination af flere spillere.
andreasgh 12:47          
Ja det var da en Underlig gang Opkast fra andreasgh

Det kunne vel gøres lidt anderledes med det interview? Efter tre ugers konstant afgang af førsteholdstruppens profiler, så poster man på egen side en historie om stor konkurrence! Men fair do, hvis jeg er den eneste, der tænker aaahhhrr...
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september