Luk

Friis har fremtiden på plads: Skal ikke til AaB

| 3F Superliga | 25 kommentarer

Infoboks

Den tidligere AaB-cheftræner Jacob Friis har sagt ja til et nyt job, men det er endnu ukendt hvor. Han skal ikke til AaB, vil han gerne bekræfte.

AaB's tidligere cheftræner Jacob Friis skal ikke tilbage til AaB i denne omgang.

Det bekræfter Friis overfor bold.dk torsdag eftermiddag, efter han på det seneste har været kædet sammen med et muligt comeback som assistent i den nordjyske klub.

Friis har trods dialog ikke fået buddet, og i stedet har han sagt ja til et nyt job - et job, han dog vil lade sin kommende arbejdsgiver om at offentliggøre.

- Jeg kan sige så meget, at jeg ikke skal til AaB. Vi har haft dialog, men jeg er ikke blevet tilbudt noget, og jeg har i stedet sagt ja til et nyt job andetsteds, fortæller Friis til bold.dk.

Hvor skal du hen?

- Det vil jeg lade min kommende arbejdsgiver offentliggøre af respekt for processen, lyder det fra Friis, der ikke vil kommentere på spekulation om mulige destinationer.

44-årige Jacob Friis forventer, at offentliggørelsen kommer i næste uge.

Jacob Friis stoppede i efteråret som cheftræner i AaB af familiære årsager, men vendte for nylig tilbage i en kort tjans som assistenttræner i Hobro, der kæmpede for overlevelse i 1. division. 

Den opgave lykkedes, og siden blev Friis tilbudt jobbet som cheftræner i Hobro, men han takkede nej. Hvorfor, kan du læse her.

AaB meddelte for nylig, at klubben fortsætter med Rasmus Würtz som assistenttræner, mens der fortsat er en ledig assistent-rolle, da klubben ikke forlængede med Peter Feher, som siden er blevet ansat i OB.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård
Søndag 13. juni
Lørdag 12. juni