Luk

Friis: Vanvittigt ikke at tjekke muligt straffe

| Premier League | 13 kommentarer

Infoboks

AaB - Vejle Boldklub 1-3
Superligaen Grundspil
12' 1-0 Frederik Børsting
30' 1-1 Allan Sousa
87' 1-2 Allan Sousa
90' 1-3 Saeid Ezatolahi

AaB-træner Jacob Friis var langt fra tilfreds med, at et muligt AaB-straffe ikke blev tjekket af VAR, da de tabte 1-3 til Vejle. 

AaB smed en 1-0-føring mod Vejle i 3F Superligaen, da Vejle spillede sig på førstepladsen med en 3-1-sejr.

VAR var i aktiv brug i løbet af kampen, og Vejle fik to mål godkendt og ét mål annulleret af VAR. I starten af anden halvleg blev AaB's Jakob Ahlmann nedlagt i feltet efter en afslutning, og AaB-cheftræner Jacob Friis var utilfreds med, at situationen ikke blev tjekket af VAR. 

Det sagde han til TV3 SPORT efter opgøret.

- Jeg troede, vi havde VAR for at ændre klare og tydelige fejl. Jeg synes, det er vanvittigt, at de ikke tjekkede den, sagde Friis til TV3 SPORT og fortsatte:

- Jeg behøver ikke at have dommerkort for at se, hvad der var blevet dømt, hvis de havde tjekket den. Det er brand ærgerligt, når de brugte VAR så mange gange i dag berettiget. Så skulle de også have den med, og det irriterer mig grænseløst.

- Jeg er godt og grundigt træt af det lige nu. Det gør nas. Man har fået nogle tæsk, og det føler man. Vores præstation var ét eller to niveauer under vores sidste præstation.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Johannes Skjøth

13 kommentarer

km2014 21:40          
Det var ikke et klart straffe...
cf srednar 21:41          
Helt enig.
Syntes virkelig at VAR har spillet fallit indtil videre.
Hvis det er meningen med brugen af VAR, så er det bedst at skrotte det igen.
Maradona-Messi 21:49          
Jeg er VB-Fan, men den var altså klokkeklar og det er utroligt, at VAR ikke tjekker det. Som Bo Henriksen sagde, så var det overlagt mord :-)
Toon Toon! 21:53          
VAR godkender ellers et mål i dag der ellers var blevet annulleret for offside?

VAR har på ingen måde spillet fallit. Der vil stadig komme fejl. Men det er da MEGET bedre at der kun kommer 1 fejl end der kommer 3?

Målet må stadig være at ramme alle de store - det vil kun blive bedre når vi lærer at nice det rigtigt, men der er spillet 6 runder, come on.

Og allerede nu har det været en succes i DK.
mjdj 22:02          
Fint, at Friis er utilfreds. Der kunne sagtens dømmes straffe. En anden ting - hvad skal der til, før han bliver fyringstruet? AaB har et ret godt hold, som han jo slet ikke får det optimale ud af.
jup 22:03          
Hvis man fører en tackling igennem og rammer modspilleren med knopperne forrest, så plejer der da ellers blive dømt straffe, hvis det er i feltet, som det var i dette tilfælde. Så hvis det ikke er klart, så må det i stedet være klokkeklart :-)
Danish_Messiah 22:05          
nu skal var ikke tjekke om der var straffe, men om det er clear and obvious, vis det er en der er 50/50 så skal man ikke gøre noget ved det.
Mandag 30. november