Luk

Fritstillet EfB-kroat rykker til søsterklub

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Esbjerg fB
NordicBet Liga (25/02)
Oddset 3,05 3,35 2,20

For nylig blev Dino Halilovic ophævet i Esbjerg fB, men nu er han så præsenteret i søsterklubben FC Den Bosch i Holland.

Mandag eftermiddag ophævede Esbjerg fB sin aftale med kroatiske Dino Halilovic efter et halvt års samarbejde, men den 23-årige midtbanespiller har ikke skullet gå længe uden klub.

Nu er han nemlig præsenteret i Esbjerg fB's søsterklub FC Den Bosch, der gør sig i den næstbedste række i Holland. Klubben er også ejet af selskabet bag Esbjerg fB, Pacific Media Group.

I Den Bosch har han skrevet under på en aftale til sommeren 2023, og teknisk chef Jan Gösgens glæder sig over tilføjelsen.

- Jeg er glad for denne tilføjelse. Han er en ægte boks til boks-spiller, der med det samme forstærker vores midtbane. På trods af hans unge alder, så har han allerede mere end 100 kampe på CV'et med klubber fra den bedste liga i Kroatien, siger han.

Dino Halilovic nåede at spille otte kampe i Esbjerg fB. Han er bror til Alen Halilovic, der tidligere har været kendt som et af Kroatiens største talenter. Alen Halilovic spiller nu i Reading FC.


Af Jonas Dalgård
Fredag 28. januar