Luk

Frustreret AaB'er fik chancen: Var voldsomt

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE 3-2
Superligaen Nedrykningsspil
33' 0-1 Anders K. Jacobsen
40' 1-1 Kasper Kusk
51' 2-1 Pierre Kanstrup
84' 3-1 Rufo
90' 3-2 Rilwan Hassan

Magnus Christensen har været frustreret over den manglende spilletid, men AaB-spilleren glæder sig over sin første startplads i sæsonen og sejren mod SønderjyskE.

Grundspillet i 3F Superligaen var på ingen måde mindeværdigt for 23-årige Magnus Christensen, der blot blev noteret for fem korte indhop for AaB.

I første runde af mesterskabsspillet fik midtbanespilleren endelig chancen, da AaB vandt 3-2 over SønderjyskE i Aalborg, og det var lettere chokerende, da han fandt ud af, at han skulle starte inde.

- Det var voldsomt, for det er lang tid siden, jeg har set mit navn i startopstillingen. Det har været frustrerende for mig, men jeg har forsøgt at gøre alt, hvad jeg kunne for at stå knivskarpt, når chancen kom. Det synes jeg, jeg lykkes ganske fint med.

- Sejren giver os da lidt ro på, for Lyngby kommer buldrende bagfra, og dem har vi respekt for, siger Magnus Christensen til Nordjyske.

AaB fører nedrykningsspillet med 11 point ned til Lyngby under stregen, inden de kongeblå tirsdag spiller bundgyser mod Vejle.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Tirsdag 20. april