Luk

Frustreret Bruun Larsen nyder U21-afbræk

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Inter - Dortmund
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 2,25 3,50 3,10
NordicBet 2,26 3,55 3,30
Oddset 2,20 3,50 3,30

Dortmund-danskeren Jacob Bruun Larsen nyder at være med omkring U21-landsholdet, hvor han føler sig tryg og får spilletid, når det ikke er tilfældet i Dortmund.

21-årige Jacob Bruun Larsen er endnu ikke blevet overdynget med spilletid i denne sæson i Dortmund, da U21-landsholdsprofilen har fået seks korte indhop for Lucien Favres mandskab fordelt på fire turneringer, og de seneste fire kampe har budt på fulde 90 minutter på bænken.

Det er frustrerende for den unge spiller, som ikke har tænkt sig at pibe, selvom han i sit seneste indhop lagde op til en scoring, fortæller han til bold.dk.

- Jeg gjorde et fint indhop og fik en fin assist mod Bayer Leverkusen (4-0-sejr til Dortmund, red.). Man føler sig frustreret, når man ikke har spillet i en række kampe, det er klart.

- Men jeg har egentlig kun et valg, og det er at blive ved at arbejde hårdt og blive ved at træne.

- Jeg kunne også finde på alle mulige undskyldninger, men det ændrer alligevel ikke på, om jeg har spillet eller kommer til det, så der er kun en løsning, og det er bare at fortsætte, selvom man ikke spiller.

I de kommende dage kan Bruun Larsen imidlertid formentlig se frem til noget længere optrædener på grønsværen, når han og det danske U21-landshold spiller U21-EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Finland.

Bruun Larsen er nemlig en af de store profiler på Albert Capellas’ U21-mandskab, og det glæder den unge kantspiller sig over.

- Det er fedt, for jeg føler mig tryg her. Jeg kender spillerne og staben, selvom vi er forholdsvist nye på holdet. Jeg regner også med, at jeg skal spille og hjælpe holdet, så det er godt for mig, at jeg får noget spilletid her, når situationen er, som den er i Dortmund, siger Bundesliga-spilleren.

Mere i vente i U21-truppen

Torsdag venter anden kamp i EM-kvalifikationen for Danmark, når man på Aalborg Portland Park tager imod Nordirland, og det er en kamp, som Danmark skal dominere efter sejren i den første kamp mod Rumænien.

- Vi spiller på hjemmebane, og der skal vi ikke smide point. Vi har et godt hold og tror på os selv, så nu skal vi lægge på fra sidste kamp. Det var et fint fundament, vi fik lagt, men der er stadig meget, meget mere kvalitet og output i den her trup end det, vi viste sidst. 

- Vi skal gøre det til vores egen kamp, og så er jeg sikker på, at vi vinder.

I kvalifikationens første kamp spillede Dortmund-danskeren som angriber, og selvom han ikke vil ud med, hvad han og U21-landstræner Capellas har drøftet forud for de kommende kampe, så vil Bruun Larsen gerne erkende, at han egentlig gerne bare vil være med, hvor der scores mål.

- Jeg har spillet mange positioner på U21-landsholdet, så det er sgu lige meget, men jeg vil gerne være med, når det er farligt og kampene afgøres. Om det så er på toppen eller på kanten er ikke så vigtigt.

Jacob Bruun Larsen lagde op til en enkelt af Andreas Skov Olsens to scoringer i 2-1-sejren over Rumænien.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober