Luk

Frustreret Carrick: Det var ikke et straffespark

| Premier League | 23 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Manchester United 1-1
Premier League
50' 0-1 Jadon Sancho
69' 1-1 Jorginho

Michael Carrick mente ikke, at der var straffespark til Chelsea i søndagens 1-1-kamp i Premier League, hvor Jorginho med tyve minutter igen udlignede på straffet.

Manchester United fik søndag aften et lettere overraskende point på Stamford Bridge mod Premier Leagues førsteplads fra Chelsea, da man spillede 1-1.

Michael Carrick var dog efter kampen skuffet over, at det ikke blev til mere end det ene point, for han synes ikke, at der var straffe til hjemmeholdet, som Jorginho udnyttede til 1-1.

- Jeg synes ikke, at det var et straffespark, nej. Jeg synes ikke, at det var et straffespark overhovedet, sagde Carrick efter kampen ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

- Jeg ved ikke, hvad min mening gælder nu for at være ærlig, men jeg synes ikke, at der var straffe.

Om det generelle kampbillede forklarer Carrick videre, at han ikke følte sig utilpas undervejs – trods det store Chelsea-overtag i store dele af kampen.

- Jeg synes, at de havde en masse spil, havde en masse afslutninger. David (De Gea, red.) havde to redninger, som jeg mere eller mindre vidste på forhånd, at han ville blive nødt til at lave på et tidspunkt for os.

- Men udover det, følte jeg mig ret komfortabel i kampen, må jeg sige.

Han erkender dog, at man gerne vil være mere på bolden fremadrettet – lige nu er fokus i første omgang dog på at forsvare sig godt.

Manchester United ligger med det uafgjorte resultat nummer otte i Premier League og møder næste gang formstærke Arsenal på hjemmebane.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar