LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Frustreret Dyche: Det værste transfervindue

| Premier League | 6 kommentarer
Frustreret Dyche: Det værste transfervindue
Foto: Getty Images

Infoboks

Burnley - Tottenham
Premier League (23/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 5,65 3,80 1,71
Oddset 5,40 3,70 1,67
Stream Burnley – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement
Burnley-manager Sean Dyche udtrykker markante frustrationer over transfervinduet og manglen på købekraft.

Burnley fik hentet Joe Hart, Ben Gibson og Matej Vydra ind denne sommer, ligesom de formåede at holde på alle profilerne.

Men manager Sean Dyche er alligevel en frustreret mand.

- Det er det værste vindue, jeg har oplevet. Det værste og det hårdeste, siger Dyche til Lancashire Telegraph og tilføjer:

- Selv nogle af de helt store klubber fik ikke de spillere, de ville have. Vi bruger rimeligt mange penge nu, hvis man anser 80-120 millioner kroner for rimeligt mange penge, men alligevel skraber vi lige knap overfladen.

- Vi har vores egen model, og jeg græder ikke over det. Selv hvis jeg brugte alt, vi får ind, så vil det være svært. Selv når man har pengene, er det svært. Det er meget frustrerende og svært, og jeg er glad for, at vinduet er lukket nu.

Burnley er en del af Europa League-kvalifikationen, hvor de torsdag fik 0-0 med fra udekampen hos tyrkise Basaksehir.

Stream Burnley – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

Manchester_United17 14:21          
Joe Hart og især Gibson (med tanke på de klubber der er rygtet til) vil jeg nu mene er spillere, som normalt er over Burnleys kaliber..
CopenhagenNoice 14:24          
Gad vide om han synes det er svært..
Mærkelig artikel. Han synes det er svært, i get it, men hvorfor egentligt?
andreasgh 14:42          
Jeg tror der er to årsager til at Dyche synes det har været et svært transfervindue.

For det første har det engelske transfervindue lukket meget tidligt, især med tanke på at vi lige har haft en VM slutrunde. Det har givet klubberne væsentlig mindre tid til at forhandle med andre klubber, Agenter og spillere.

For det andet så er priserne på transfermarkedet efterhånden skruet så meget i vejret, at mange klubejere, managers og sportschefer ikke længere vil være med til at betale groteske overpriser. Det nuværende transfervindue har ikke været nogen undtagelse. Her har vi set priserne på målmænd nå helt nye niveauer med Liverpool´s køb af Allison og Chelsea´s køb af Kepa. Den slags handler skaber en voldsom inflation i markedet, og gør det svært for lidt mindre klubber som Burnley at følge med. De øvrige europæiske ligaer spekulerer også klart i at hæve prisen når engelske Prl klubber banker på døren. Alle ved at disse klubber har mange penge, pga de indbringende tv aftaler PRL har kunnet forhandle hjem.
andreasgh 14:43          
Hvad er det der sker for Bold.dk. Nu skriver jeg lige pludselig i en anden brugers navn...!
Dopermann 14:58          
Tror også han mener de ekstremt opskruet priser, som især Premiere League klubber betaler, gør det svært for klubber af Burnleys størrelse, at hente spillere. Burnley virker son en klub, hvor de har en ide om, hvad de vil betale, men den harmonerer ikke med, hvad de sælgende klubber forventer, når en engelsk klub banker på døren.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar