Luk

Frustreret Falk: Vi giver nogle pismål væk

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Rasmus Falk er frustreret efter kampen mod AaB, som han føler, scorede på deres eneste chancer, mens han synes, det er for tidligt at snakke om defensive problemer.

I den forgangne sæson havde FC København store problemer i deres defensiv, og søndag eftermiddag lagde de fra land med to indkasserede scoringer i 2-2-kampen mod AaB.

FCK's midtbanespiller Rasmus Falk føler, de burde have lukket kampen kort efter deres scoring til 2-1 i anden halvleg, mens han ikke vil snakke om defensive problemer.

- Det røde kort ændrer selvfølgelig kampen. De scorer på de to ting, de har i hele kampen. Vi skal have den lukket til 3-1 i anden halvleg, jeg synes, vi var det bedre hold indtil det røde kort. Vi giver nogle pismål væk, hvilket er frustrerende.

Er i stadig for sårbare defensivt?

- Er det ikke lidt hurtigt at konkludere det? I dag kan man sige, at det er lidt personlige fejl, og ja, vi lukker to mål ind i dag, men vi giver ikke så meget væk, de får nogle chancer til sidst, men jeg synes, det er hurtigt at konkludere, vi har defensive problemer, siger Falk til Canal 9. 

FCK skal allerede i aktion i midtugen i Europa, hvor Zhodino venter i kvalifikationen til Conference League. 

 


Af Theis Fischer Brandt

14 kommentarer

BlueAndWhite 18:54          
Så Falk kampen ? AaB var tættere på at vinde end FCK var..
Jillionaire 18:54          
I skal bare tage jer sammen alt under en 3-0 sejr mod silkeborg er utilgiveligt, i skylder jeres fans meget bedre præstationer (en masse mål, lækker bold omgang og clean sheet)..

Bekymrende i stadig indkassere en masse mål på trods af det er personlige fejl - det må bare IKKE ske på det her niveau og slet IKKE for FCK, vi har set nok af jeres bræk spil... Med det hold i har burde i køre alle hold ud af banen i Suppen..
bruger 173808 18:55          
AaB gav da også nogle pismål væk.
Hynkjii 19:02          
Lol falk er sjov. Næh ærlig snak man har før set spillerne oplever kampen anderledes end publikum. Det var jævnt fra begge sider, fck fik foræret et mål, men overordnet en jævnbyrdig kamp.
Havde var VIRKET burde AaB nok have vundet.
Men vi skal videre.
DaveEricGrohl 19:02          
I fik nogle pismål også, inklusiv en gave fra MKK, det må være dejligt at få alle 50 50 situationer, selv med VAR på. Det var det samme hovedparten af sidste år, de siger jo det udligner sig, men det er der intet der tyder på.
JUXTAPOZ 19:13          
Mål kommer normalt efter fejl, og dem lavede fck en del af.
AtibaFan1 19:20          
Taget sidste sæson i betragtning, er der ikke noget der er for tidligt at konkludere - man skulle have vist at defensiven var der, som det allerførste i den her sæson.. Men ak, det mangler stadig meget
Mandag 26. juli