Luk

Frustreret Fischer: Der er straffespark

| 3F Superliga | 66 kommentarer

FC Københavns Viktor Fischer kom for anden runde i træk i fokus ved et tvivlsomt straffespark, og det er han godt og grundigt træt af at skulle forholde sig til.

FC København måtte nøjes med et enkelt point, da de mandag aften spillede 2-2 mod Lyngby på udebane.

Mod slutningen af kampen udspillede en kontroversiel episode sig, da Viktor Fischer blev nedlagt i feltet af Lyngbys Marcel Rømer. 

Forseelsen var ikke klokkeklar på tv-billederne, og det var dermed anden runde i streg, at Viktor Fischer blev tilkendt et tvivlsomt straffespark, og det er han godt og grundigt træt af at skulle forholde sig til. 

- Jeg er ligeglad med billederne. Sporten er blevet sådan nu, at vi skal kigge billederne i gennem 10-15-20 gange, hvor vi skal se på forskellige vinkler for at konstatere, om der er nogle, der rammer nogle en lille smule for meget eller for lidt.

- Jeg er fuldstændigt ligeglad med billederne. Jeg tog et træk, driblede to mand, gik forbi, og så var der et benspænd, som jeg faldt på. Jeg synes, der var straffe i situationen. 

- Billederne viser 17 forskellige ting fra 17 forskellige vinkler, og jeg gider ikke forholde mig til, at vi har et system, der skulle gøre sporten bedre, som jeg skal stå og forholde mig til, fordi der er blevet begået straffespark på mig. Det er en katastrofe. Det fungerer jo ikke, siger Viktor Fischer til TV3 Sport.

Efter straffesparket blev dømt, kunne man se Viktor Fischer gå og ryste på hovedet, men det var ikke for at signalere, at der ikke var straffespark. 

- Der var tre-fire spillere, der råbte med det samme, at der ikke var straffespark. Jeg kunne bare ryste på hovedet af dem, fordi selvfølgelig var der det. Så gik jeg rundt og snakkede med dem om det, og de spurgte mig, om der var straffespark. 

- Jeg sagde, at der var benspænd. Så var der endnu en, der spurgte, og jeg sagde, at der var benspænd. Så jeg siger: "Lad os se det på VAR, det er derfor, det er her". Og så var der straffespark alligevel.

FC København får næste runde besøg af AGF. 

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Andreas Roesen
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar