Luk

Frustreret Hebo: Tyveri at vi ikke kom foran

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby 4-1
Superligaen Grundspil
2' 1-0 Jesper Lindstrøm
46' 2-0 Mikael Uhre
55' 3-0 Sigurd Rosted
79' 4-0 Jesper Lindstrøm
90' 4-1 Magnus Warming

Mathias Hebo var yderst frustreret efter Lyngbys nederlag til Brøndby i 3F Superligaen.

Bundholdet i 3F Superligaen, Lyngby, tabte mandag 1-4 til Brøndby på udebane.

Lyngbys Mathias Hebo blev skiftet ud i anden halvleg, og han reagerede ved at sparke til vanddunke og råbe sine frustrationer ud på sidelinjen. Efter kampen sagde han til TV3+, at han var frustreret over resultatet på måltavlen.

- Jeg var bare frustreret. Jeg synes, at vi havde nogle kendelser i første halvleg, der gik mod os. Vi spillede en kanon første halvleg, men så var vi bagud 0-3 efter 55 minutter, sagde Mathias Hebo til TV3+ og fortsatte:

- Selvfølgelig skulle jeg ikke sparke til vanddunkene, men det var kun fordi, jeg var frustreret over resultatet. Det er frustrerende at se tilbage på det, men vi har en kamp på søndag, der er vigtig.

- Jeg råbte bare ting til mig selv. Jeg var frustreret, fordi vi var bagud 0-3. Det var tyveri i første halvleg, at vi ikke kom foran. Jeg ved ikke med det VAR, jeg synes, der var klart straffe. Jeg blev ramt på foden, og jeg kom ud af balance. 

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Johannes Skjøth

10 kommentarer

2rykog1aflevering 21:30          
Du slipper også selv rimelig heldigt fra den grimme stempling på Radosevics fod i 1. Halvleg
bruger 187313 21:34          
Kom foran? Brøndby scorer efter små 2 minutter.. Lyngby var aldrig i nærheden af at komme foran i denne kamp
HGW 21:36          
Det var tyveri i første halvleg, at vi ikke kom foran. Jeg ved ikke med det VAR, jeg synes, der var klart straffe. Jeg blev ramt på foden, og jeg kom ud af balance.
De kunne starte med at lade være med at spille Lindstrøm fri efter 2 minutter. Og skulle de foran, så skulle de til at score på alt hvad havde. Underlig udtalelse og underligt det ikke koster at sparke til vanddunke. Det er set før den slags har kostede.
wombles 21:38          
Der bliver jo råbt på straffe lige så snart en spiller bliver ramt på storetåen eller når bolden snitter lillefingeren. Specielt kommentatorerne, og i særdeleshed - David Ortved og Carsten Nødwerge - er slemme til råbe på straffe hele tiden!
Mdeden 21:49          
Det er ihvertfald ikke kommentatorer og tv produktionen der sørger for ikke at skabe mere drama omkring var
Theis_Højmark 22:42          
Ærligt Hebo! Kan du ikke snart klappe i? Håber så meget du får 5 spilledages karantæne for sparke til de dunke. Mere fodbold, mindre snak
JB94 23:09          
Hebo er gud
Mandag 18. januar