LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frustreret RBK-boss: Bendtner skal i form

| Eliteserien | 6 kommentarer
Frustreret RBK-boss: Bendtner skal i form
Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner har brug for tid til at komme i kampform, siger Rosenborg-cheftræner Eirik Horneland, som var godt og grundigt frustreret over kun at få 1-1 mandag aften.

Nicklas Bendtner startede på banen i Rosenborgs sæsonpremiere, men mandag aften var han bænket, da klubben mødte Odd i Eliteserien.

Den danske angriber kom først på banen efter 79 minutter, og han lykkedes ikke med at score, og derfor fik Rosenborg kun 1-1.

Beslutningen om at sætte Bendtner på bænken er meget simpel, hvis man spørger cheftræner Eirik Horneland.

- Han spiller ikke, fordi han skal i bedre kamptræning for at spille 90 minutter. De, som starter en fodboldkamp, skal være i stand til at spille 90 minutter, og det så vi sidst, at han ikke kunne. Han har brug for mere tid, siger Horneland til VG.

- Det kommer an på, hvor flittig han er på træningsbanen, og hvor hurtigt han formår at komme igennem processen, siger Horneland, som ikke ville udtale sig om, hvordan Bendtner har det med at blive vraget.

Rosenborg har kun hentet et point i sæsonens første to kampe, og cheftræneren er langt fra tilfreds.

- Man har lyst til at smadre en væg, men det går ikke. Man må prøve at være konstruktiv og se på mulighederne. Det påvirker mig, men jeg forsøger at holde hovedet koldt og roligt, siger Horneland.

Rosenborg skal i den kommende runde møde Stabæk.

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

Tobias30 08:44          
Hm for mig at se skulle Bendtner da være i super god form.

For mig virker det mere som om, at når Rosenborg ikke vinder, ja så er det Bendtners skyld og han er ikke i form.

Det er virkelig en mærkelig rolle at have på et hold.
bruger 150263 08:52          
Han er i form, men ikke i kamp træning. Der er stor forskel, men virker lidt til at den nye træner syntes Bendtner er skyld i at de taber. Det virker mystisk..
TR1986 09:24          
men virker lidt til at den nye træner syntes Bendtner er skyld i at de taber.
Hvor siger han det? Han er vel blot blevet spurgt ind til hvorfor Bendtner ikke spiller. Og de tabte heller ikke, men spillede uafgjort.
henoch 09:55          
Når de siger, at han ikke kan holde til 90 minutter, så må det være formen og ikke “kamptræning” det er galt med. Sæsonen er jo også lige startet for de andre spillere. Det lyder som om, at han ikke orker at træne nok til at komme i form, og Rosenborg er frustrerede over ham. Det giver bedst mening med Bendtners historik, at det er sådan, det hænger sammen.
Mummisball 13:59          
Hænger jo sammen med manden ikke har spillet træningskampe pga fodlænken..
NightHawk30 17:34          
brug ham nu bare. han er bedre end hvad de har at skifte med. man kan mene hvad man vil om Bendtner, men når han er i form så er han super vigtig for et hold
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj