Luk

Frustreret spansk midt: Fodbolden skylder en

| EM | 7 kommentarer

Infoboks

Spanien - Polen 1-1
EM Gruppe E
25' 1-0 Alvaro Morata
54' 1-1 Robert Lewandowski
58' 1-1 Gerard Moreno

Spaniens midtbanespiller Rodri er overbevist om, at La Roja nok skal nå videre ved EM. Han er frustreret over resultaterne indtil nu og mener, at fodbolden skylder Spanien en tjeneste.

Spanien har på skuffende vis kun fået to remiser i de to første EM-kampe mod Sverige og Polen, og derfor er der en anelse pres på spanierne inden sidste kamp mod Slovakiet.

Den spanske Manchester City-midtbanespiller Rodri er frustreret over Spaniens resultater, selv om han er sikker på, at spanierne nok skal gå videre.

- Vi er frustrerede, det er klart, og det er nok det mest rammende ord. Bolden ville ikke ind i målet, og banen (i Sevilla, red.) er ikke i den bedste tilstand til at møde et defensivt hold, sagde Rodri efter kampen ifølge Mundo Deportivo og tilføjede:

- Når man ikke scorer, så kommer tvivlen. Men vi har en finale mere foran os.

- Fodbolden skylder os en tjeneste, og jeg håber, at fansene er med os. Jeg er sikker på, at vi nok skal gå videre, men det afhænger af os.

24-årige Rodri er startet inde i begge EM-kampe for Spanien. Indtil videre er det blevet til 0-0 mod Sverige og 1-1 mod Polen.

Sverige fører gruppen med fire point og Slovakiet er nummer to med tre. Spanien er treer med to point, mens Polen er sidst med et point.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

ChadKing 11:59          
I skylder fodbolden at opdatere jeres spillestil. I er læst inden kampen går i gang
Socialistens 12:10          
I skylder fodbolden at opdatere jeres spillestil. I er læst inden kampen går i gang
Så de hold der pt. har enorm succes med samme stil dem glemmer vi bare :D.
... og så er det underligt at de to foreløbige modstandere har læst Spanien, men alligevel vælger at give dem en masse kæmpe chancer ... er det taktikken, "de kan ikke score så bare lad dem få chancer" ... i så fald er vi mere enige, ellers giver dit "læst" ikke meget.

Grunden til at Spanien ikke har scoret er jo ikke spillestilen, men den manglende kvalitet hos afslutterne.
haraltidret 12:23          
Fodbolden skylder ikke Spanien noget som helst. De spanske spillere skylder sig selv og deres fans at blive bedre til at afslutte og score på deres chancer.
Mikesas 12:51          
Så skylder fodbolden, at Danmark vinder EM med tanke på CE.
The foundation 13:48          
Den slags udtalelser nærmest fordrer til at spille på at Spanien ikke vinder deres sidste kamp.
Don Nizz 16:27          
Spanien ser jeg selv altid som en af favoritterne ved både VM and nu EM. Ser en hel del fodbold der iblandt Spansk, alligevel ser jeg stort set ingen fra truppen som virkelig udemærker sig mere end på jævne. de spiller og spiller men det bliver sjældent til noget rigtig flot eller farligt. når man så i oven købet brænder de chancer man spiller sig frem til. så.. ja Spanien går formentligt videre..men langt tvivler jeg meget på, der til er kvaliteten i truppen ikke god nok, og/eller trænger Spanien til en ny og bedre træner, Luis Enrique virker ikke til at have den kvalitet man må forvente en spansk landsholdstræner har. forstår de folk og presse folk som havde svært ved at forstå hans Em trups udtagelse. så enten giver han ikke de "rigtige" gode kreative spiller chancen, eller som det er nævnt i tv. han blander sine kort hele tiden. så der ikke kommer den automatik i spillet som ofte giver en solid og god hold præstation.
jf1991 19:37          
Spaniens fodboldlandshold er generelt overvurderet som turneringshold. Ud af 21 VM-slutrunder har de altså kun vundet én, og de har end ikke hentet medaljer i de andre 20 turneringer. De havde en gylden tid fra 2008-2012, hvor de vandt EM, VM og EM, men ellers er det blevet til en enkelt EM-titel, og det er det.
Bevares, jeg siger ikke, at Spaniens ikke er et stort hold, men lande som Brasilien, Argentina, Uruguay, Tyskland, Italien og Frankrig er alle sammen længder foran. Det er blot at kigge på resultaterne og de historiske facts.
Søndag 25. juli