LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Füllkrug-hattrick i flot Hannover-comeback

| Bundesliga | 0 kommentarer
Füllkrug-hattrick i flot Hannover-comeback
Foto: Getty Images
Hannover var bagud 0-2, men vandt 3-2 over Mainz takket være et hattrick af Niclas Füllkrug. Emil Berggreen blev indskiftet med et kvarter igen.

Viktor Fischer og Emil Berggreen startede begge på bænken, da Mainz åbnede deres forår i Bundesligaen ude mod Hannover, der var uden Uffe Bech.

Mainz var uden sejr i de seneste fem Bundesliga-kampe før jul, og inden dagens opgør var der blot to point ned til nedrykningsstregen.

Mainz fik en glimrende start på kampen, da først Yoshinori Muto efter 26 minutter sparkede bolden ind til 1-0 efter et par gode træk rundt om det lille felt. Fem minutter senere øgede Alexander Hack på et hovedstød efter et frispark.

Hannover fik svaret igen bare to minutter senere, da Niclas Füllkrug headede en hjørnesparksbold i kassen til 2-1.

Kort efter begik Nigel De Jong straffespark, og dette omsatte selvsamme Fullkrüg til 2-2, der også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg sad Hannover på tingene, og Mainz havde svært ved at tilspille sig de helt store muligheder.

Daniel Brosinski og Alexander Hack stod omvendt for hjemmeholdets bedste tilbud i halvlegens indledning, men det blev Füllkrug, der fuldendte sit hattrick.

Den 24-årige angriber, der havde lavet fem mål i 16 kampe i Bundesligaen inden dagens kamp, modtog denne gang bolden lidt tilfældigt, vendte og sparkede læderet i kassen til 3-2 til Hannover.

Så var det Berggreen-tid. Angriberen blev indskiftet kort efter målet, men han formåede ikke at gøre fra eller til i denne omgang. Hannover vandt kampen 3-2 og holder snor i de øvrige subtop-hold, mens Mainz fortsat er sovset ind i bundkampen.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar