LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fuld tid til Jønsson i målløs deler

| Super Lig | 0 kommentarer
Fuld tid til Jønsson i målløs deler
Foto: Getty Images

Konyaspor rykkede ét point længere væk fra bunden, da klubben spillede 0-0 mod Ankaragucu. Jens Jønsson spillede hele kampen for udeholdet.

Jens Jønsson startede på den defensive midtbane, da Konyaspor søndag middag gæstede Ankaragucu i den tyrkiske Super Lig.

Danskerklubben lå før kampen placeret som nummer ti med 36 point, mens dagens modstander havde ét point færre på 13. pladsen. 

De to hold skulle forsøge at tage et afgørende skridt væk fra nedrykningspladserne, og ingen af mandskaberne havde derfor råd til at tabe. 

Ankaragucu sad på det meste af bolden i første halvleg, men det var gæsterne, der fik første pæne mulighed efter ti minutter. Den kunne de dog ikke omsætte til mål, og den tendens hold frem til pausen, hvor det fortsat var målløst.

Kort efter pausen var værterne tæt på at bringe sig i front. Dever Orgill kæmpede sig igennem Konyaspor-feltet og forbi keeperen. Fra en spids vinkel sendte han dog bolden på stolpen af det tomme mål.

Tættere kom ingen af de to hold på at score, og derfor var det hele fortsat 0-0, da dommeren fløjtede af efter 90 minutter.

Pointdelingen betyder, at Ankaragucu rykker op på 11. pladsen, mens Konyaspor fortsat ligger nummer ti med ét point mere. Danskerklubben har ni point ned til nedrykningsstregen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj