Luk

Fuldt hus til frivillig BIF-træning: Mentaliteten

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,72 4,00 4,60
bet365 1,72 4,00 4,50

Alle Brøndby-spillere deltog i fredagens frivillige træning, selvom de kom sent hjem fra Skotland, hvilket bestemt ikke overrasker Kevin Mensah.

Brøndby tabte torsdag aften 0-2 til Rangers i Europa League og landede klokken 3.45 natten til fredag i Danmark.

Derfor var fredagens træning frivillig, men ifølge klubben dukkede alle mand op, og det havde Kevin Mensah i den grad også forventet.

- Det kommer ikke som nogen overraskelse, at alle i truppen møder ind til træningen i dag (fredag, red.), selvom den er optional. Vi er her for at udvikle os, og hvis man ikke vågner op efter et nederlag og tænker, at man har mere, man kan give af, så er man ikke her. 

- Det er mentaliteten her i Brøndby, at vi hele tiden vil lægge på, og det er en del af den træningskultur, vi har skabt, siger Kevin Mensah til klubbens hjemmeside.

Wingbacken glæder sig enormt meget til FCK-kampen søndag.

- Det er altid den næste kamp, vi begynder at fokusere på. Det er ikke ens betydende med, at kampen mod Rangers FC var ligegyldig, bestemt ikke. Men vi vil utrolig gerne have en sejr på søndag, og det skal vi også ud og vise på banen.

- Vi kan spille dårlige kampe og stadig vide, at vi kan vende tingene og vinde. Og det er selvfølgelig vigtigt, for det er de sejre, der i sidste ende definerer os. Vi ved, vi kan spille gode og dårlige kampe i løbet af en sæson, men nu skal vi ud og spille et derby - og vi ved, hvordan disse kampe foregår. Det er en masse dueller og høj intensitet i 90 minutter, siger Mensah.

Brøndby tager imod FC København søndag klokken 14.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december