Luk

Fulham-boss sur på Spurs over forhandlinger

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

Leyton Orient - Tottenham
Carabao Cup (22/09)
YouBet 10,25 5,55 1,31
bet365 11,00 6,00 1,25

Fulhams næstformand er rasende over, at Tottenham trak forhandlingerne om Ryan Sessegnon i langdrag, som umuliggjorde, at klubben kunne hente spillere den anden vej.

Fulham solgte Ryan Sessegnon til Tottenham på transfervinduets sidste åbningsdag i England, men klubben er ikke tilfreds med forløbet i salget.

Tottenham var nemlig svære at forhandle med og umuliggjorde Fulhams jagt på at hente spillere ind, mener Fulhams næstformand, Tony Khan.

- Vi kunne ikke købe nogen spillere, fordi aftalen blev forsinket. Da jeg endelig fik et bud, var det så latterligt lavt, at jeg gjorde det klart, at vi ikke ville slippe ham for en krone mindre, end det vi bad om. Sådan var det, siger Khan til London Evening Standard.

Fulham var angiveligt ude efter Chelseas Michael Hector, men kunne ikke hente ham, før salget af Sessegnon gik igennem på grund af Financial Fair Play, og derfor blev det ikke til noget.

- Ryan Sessegnons situation var uden tvivl hovedårsagen til, at vi ikke var i stand til at hente nogle spillere ind. Det havde ikke været smart i forholdt il FFP, hvis vi ikke have fået gennemført transferen.

- Vi var så langt fra hinanden, at jeg også var klar til at have Ryan her i næste sæson. I sidste ende fik vi det beløb, vi bad om, men jeg havde ønsket, det var gået hurtigere.

- Folk sagde til mig 'Du vidste godt, du ville få de penge, så hvorfor brugte du dem ikke?'. Men nej, jeg havde ikke tænkt mig at bruge nogle penge, før jeg havde dem i hånden, siger Khan.

Tottenham menes at have betalt 25 millioner pund for Sessegnon. 


Af Sara Margren
Mandag 21. september
Søndag 20. september