Luk

Fulham køber Chelsea-stopper til januar

| England | 0 kommentarer
Fulham køber Chelsea-stopper til januar
Foto: Chelsea

Infoboks

Sheffield Wednesday - Fulham
Championship (21/09)
bet365 2,87 3,40 2,37
NordicBet 2,85 3,40 2,50
Oddset 2,80 3,35 2,45

Fulham har købt Michael Hector fri af Chelsea og givet ham en kontrakt til 2022. Han skifter officielt til klubben til januar, men skal allerede nu træne med dem.

Michael Hector har endnu ikke fået Chelsea-debut, siden han skiftede til klubben fra Reading, og det kommer heller ikke til at ske.

Når transfervinduet igen åbner til januar, skifter stopperen til Fulham, som han indtil da skal træne med. Det bekræfter Championship-mandskabet på sin hjemmeside.

Her skriver klubben, at man har købt den 27-årige forsvarsspilleren for et ukendt beløb og givet ham en kontrakt frem til 2022 - med mulighed for forlængelse i yderligere ét år.

- Det var en nem beslutning at tage. Min mor er fra Fulham, så det er rart at skifte til en klub, som en del af min familie holder med. Det bliver godt at blive en del af klubben her, siger Michael Hector.

- Forhåbentlig går det hele op i en højere enhed, så vi rykker op. Jeg ved, hvor hård Championship er, og det bliver ikke anderledes for os. Vi skal arbejde hårdt, men truppen er meget god, og mit job bliver at hjælpe med at rykke op.

Michael Hector skiftede fra Reading til Chelsea i sommeren 2015, men blev med det samme lånt tilbage i det følgende år. 

Sæsonen efter blev han udlånt til Hull, mens han tilbragte seneste sæson på leje hos Sheffield Wednesday. Her var han fast mand og spillede 39 kampe.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september