Luk

Fulham satte Kristian P. og co. på plads

| Championship | 0 kommentarer

Kristian Pedersen og Birmingham havde onsdag aften store problemer med Fulham i Championship, da Premier League-nedrykkerne vandt med 4-1.

Der var ikke kun Champions League på menuen onsdag aften, da der også var gang i den engelske Championship, hvor blandt andet Birmingham tog imod et Fulham-mandskab, som har fået en god start.

Fulham var nemlig placeret på en tredjeplads inden kampen, hvor de stod noteret for 13 point efter seks kampe, og de kunne med en sejr sætte sig på førstepladsen i rækken.

Det er dog aldrig nemt på St. Andrews Stadium i Birmingham, hvor hjemmeholdet vanen tro havde danske Kristian Pedersen med i forsvaret, men de kunne dog ikke stoppe Dennis Odoi.

Fulham-spilleren gav nemlig gæsterne en drømmestart, da han allerede havde gjort det til 1-0 efter blot ti minutter af kampen. 

I denne situation havde Fulham et hjørnespark, som Harry Wilson smaskede mod forreste stolpe. Det var nu også en meget god ide, da Odoi kom stormende ind i boksen, hvor han helt umarkeret kunne heade bolden i mål.

Det var skidt forsvarsspil af hjemmeholdet, der nærmest havde glemt, hvordan man skal forsvare sig på dødbolde, og det blev dog endnu værre for Pedersen og co.

Fulham gjorde det nemlig også til 2-0 inden pausen, da Aleksandar Mitrovic var på pletten.

Birmingham havde derfor lang vej til point i anden halvleg, og ni minutter efter pausen forsvandt det sidste håb så for hjemmeholdet, da Harry Wilson formåede at bringe Fulham på 3-0, hvor han løb helt fri bag hjemmeholdets høje forsvarslinje.

Det var en stor nedtur for Birmingham, som havde store problemer med at følge med Fulham-spillerne, og de endte da også med at tabe kampen med 1-4, da Mitrovic scorede sit andet mål, mens Troy Deeney reducerede i slutfasen.

Fulham er derfor nyt tophold i Championship, hvor der var flere andre hold i spil onsdag aften. Her sikrede Luton sig et point mod Bristol Cityi 1-1-opgøret, mens Coventry fik tre point efter en 1-0-sejr over Cardiff.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 7. december