Luk

Fynsserie-træner håbede på AGF-lodtrækning

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer
Fynsserie-træner håbede på AGF-lodtrækning
Foto: Marianne Juel

Infoboks

OB - AGF
Superligaen Grundspil (20/09)
bet365 2,05 3,40 3,50
NordicBet 2,14 3,50 3,30
Oddset 2,05 3,55 3,60

Fynsserie-klubben Marstal/Rise kunne ikke have håbet på en bedre lodtrækning end AGF, fortæller træner Ole Juel, som med glæde mindes pokalkampe på Ærø mod Silkeborg og Viborg.

Da DBU torsdag trak lod til Sydbank Pokalens anden runde blev Fynsserie-holdet Marstal/Rise trukket op af hatten sammen med Superliga-klubben AGF.

På papiret en total overmatchning, men det er kun glædeligt i den lille klub på Ærø, hvis gæster skal på en færge, når de skal til kamp.

Ole Juel er cheftræner på 15. år for Marstal/Rise, og han uddyber, hvorfor AGF var en ønskelodtrækning.

- Vi havde jo talt om inden, at det allerbedste ville være at trække AGF. Det er det hold, der klinger mest af traditioner, og så er det en stor klub i Danmark. Det bliver en stor oplevelse, siger Juel til bold.dk.

Marstal/Rise træneren forventer, at stadion i Marstal kan huse de mange tilskuere som forventes til en pokalkamp med AGF som modstander, og han er overbevist om, at den gode oplevelse ikke ender med en stor afklapsning.

- Det bliver helt sikkert en sjov oplevelse, og så må vi se, hvad vi kan stå imod med. Jeg regner i hvert fald ikke med, at vi bliver sablet helt ned.

Marstal/Rise har tidligere trukket Viborg og Silkeborg i pokalturneringen, og de kampe vækker gode minder hos Juel, der var træner i henholdsvis 2008 og 2009.

- Det har været store oplevelser, og jeg tror, at vi alle kan huske, da vi kom foran mod Silkeborg efter 60 minutter. Der tror jeg, man på hele Ærø kunne høre jubelbrølet fra Marstal Stadion.

- At det så i sidste ende endte med et 1-3-nederlag, det var bare sådan det var.

Marstal/Rises møde med Silkeborg i tredje runde er det længste, som klubben nogensinde er nået.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 17. september
Mandag 16. september