Luk

Fyret EfB-træner: Et svært setup i klubben

| NordicBet Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Esbjerg fB
NordicBet Liga (25/02)
Oddset 3,05 3,35 2,20

Den tidligere Esbjerg-træner Ólafur Kristjánsson var ikke skuffet over sin fyring i klubben, da han alligevel havde svært ved at se sig selv i det setup, som de nye ejere lavede.

I maj blev Ólafur Kristjánsson fyret i Esbjerg fB, efter det stod klart, at vestjyderne havde glippet en oprykning til 3F Superligaen.

Siden har han opholdt sig i hjemlandet på Island, og i øjeblikket har han ikke noget job, men holder døren på klem i forhold til nye muligheder.

I et større interview med islandske Fotbolti.net åbner Kristjánsson op for, at han på trods af fyringen i 1. divisionsklubben, alligevel ikke kunne se sig selv i Esbjerg, da amerikanske ejere tog over over i klubben.

Derfor var han heller ikke skuffet over fyringen som sådan.

- Jeg var ikke skuffet, nej. De nye ejere kom ind og ville gøre tingene på en anden måde. Noget, der ikke var blevet gjort før, da klubben var dårligt ledet, hvilket også udmøntede sig på banen, siger han fortsætter:

- De (ejerne, red.) kom ind og tog over hurtigt og deklarerede, at alt det, der var blevet gjort før, ikke var godt nok. 

- Jeg var ikke skuffet, fordi jeg alligevel havde svært ved at se mig selv i det setup, som de har nu.

I kølvandet af fyringen fortalte Paul Conway, der er talsmand for Esbjergs amerikanske ejere, at Kristjánsson ikke passede ind i den måde, klubben gerne ville spille på.

Siden blev Peter Hyballa hyret, men han havde mildest talt også en stormfuld tid i klubben, hvorfor han også fik sparket.

Lige nu er tyske Roland Vrabec cheftræner for vestjyderne, og klubben indtager en plads som nummer otte i NordicBet Ligaen.


Af Rasmus Glud
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar