Luk

Fyret Valverde takker af: Held og lykke Setien

| La Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Granada
La Liga (19/01)
bet365 1,16 7,50 17,00
NordicBet 1,15 8,95 16,50
Oddset 1,14 8,65 16,00
YouBet 1,16 8,25 16,00
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Den fyrede Ernesto Valverde takker i et brev på Barcelonas hjemmeside af for tiden i Barcelona, der altså endte med en fyreseddel mandag aften.

Mandag aften blev Ernesto Valverde fyret fra tjansen som Barcelona-træner, efter han i længere tid har været udskældt for Barcelona-holdets udtryk og mangel på europæiske resultater.

Nu takker den afskibede træner af for sin tid i klubben i et brev på Barcelonas hjemmeside.

- Min tid som Barcelona-træner er nået til ende. Det har været intense to og et halvt år lige fra starten af. I den tid har jeg nydt lykkelige øjeblikke og fejret sejre og trofæer, men andre stunder har også været hårde og svære.

- Hvorom alting er, så vil jeg frem for alt fremhæve mit forhold til fansene og den glæde de har vist mig i min tid som træner, lyder det fra Valverde, som fortsætter:

- Jeg vil gerne takke præsident Josep Maria Bartomeu og ledelsen for at give mig muligheden for at være træner for førsteholdet og for deres tillid hele vejen.

Valverde takker ligeledes sin stab omkring førsteholdet, inden han når til spillerne i Barcelona og den nyudnævnte træner Quique Setien.

- Selvfølgelig vil jeg også gerne takke spillerne for deres indsats, som har gjort det muligt for os at tage fire trofæer sammen. Fra i dag af, ønsker jeg al held og lykke i verden, og det gælder også den nye træner Quique Setien.

- Visca Barca og Visca Catalonien, afslutter Valverde sit brev.

Valverde nåede i sin Barca-tid at vinde to La Liga-titler, en Copa Del Rey-titel og en enkelt Super Copa-titel.


Af Jonas Dalgård

19 kommentarer

fark 13:07          
Helt vildt at kunne fremvise mesterskaber, gode statistikker og så samtidig blive fyret.
Siempre 13:11          
Overhovedet ikke vildt. Valverde tilføjede intet til Barca, og ødelagde holdet fuldstændigt. Manden skulle i første omgang slet ikke været ansat, for han har slet ikke kvalitet nok til Barca. Hvis du ser Barcas kampe med Valverde i spidsen, så forstår du også godt hvorfor samtlige Barca fans ville have ham ud ASAP.
Realforever2000 13:12          
Heheh det bare Barcelona i nøddeskal... lad os nu se om den næste træner ikke får sparket når CL ikke bliver hevet hjem til Catalonia :)))))
Bruger1711823 13:19          
Det er vel mere real Madrid i en nøddeskal en Barcelona. Barcelona har ikke fyret en træner i 17 år mens real Madrid vel har fyret tæt på 17
Deja-Vu 13:24          
Fuldstændig enig med Fark.

Barca ligger på en delt førsteplads halvvejs igennem sæsonen og vandt samtidigt sin gruppe i Champions League, så fuck da med at det ikke altid er lige kønt. Det er klart, at hvis man måler dette Barcelona hold mod det de havde for 8-10 år siden med Messi, Iniesta, Xavi, Valdes, Puyol og Guardiola, så vil man da floppe. Det hold de havde dengang var det måske bedste nogensinde, og at forvente at Valverde gjorde det nuværende hold lige så dominerende er jo at have urimelige høje krav til ham.
Toon Toon! 13:38          
Med spillere man har til rådighed i offensiven så SKAL den sprudle. Og Barcelona er vel en af få klubber i verden, hvor spillet NÆSTEN står over resultaterne.

Derudover så er det jo bare ikke godt nok at tabe ude til Roma og Liverpool som Valverde gjorde.

I Barcelonas selvopfattelse så skal Barca vel altid være favorit til at vinde CHL. og det er de vel ikke pt.
Deja-Vu 13:49          
Offensiven har jo også været godt kørende i ligaen, hvor de har været klart bedst. I Champions League har de også gjort det "udemærket", set i lyset af, at de har spillet mod to relativ gode og kompakte defensiver hos Inter og Dortmund. Som jeg ser det, er det nærmere deres defensiv som er for svag, og som tillod Liverpool samt Roma at gøre lave et comeback.

Og jeg mener ikke nødvendigvis at vi er der, hvor Barcelona kan påkalde sig at have en stamme af de stærkeste defensive spillere i verden. Busquets er blevet langsommere med årene, Umtiti og Roberto ville aldrig have spillet sig på holdet i Barcas storhedstid og deres backups er bare ikke gode nok til at gøre et hold til Champions League favoritter.

Midtbanen ser iøvrigt fattig ud, når man sammenligner den med den de havde for bare 5 år siden. Det er dog en helt anden diskussion.
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar