Luk

Gaarde jubler: AaB rykker fem talenter op

| Superligaen | 23 kommentarer
BOOM: Kongekasse på kongekasse – se de tre bedste mål i Superliga-sæsonen her
Gaarde jubler: AaB rykker fem talenter op
Foto: Getty Images

AaB har denne sommer rykket hele fem talenter på fra klubbens ungdomsafdeling. 

AaB udvider denne sommer sin førsteholdstrup med fem unge spillere fra klubbens ungdomsafdeling, og sportsdirektør Allan Gaarde jubler. 

- Det er en absolut sjældenhed, hvis ikke minimum én spiller fra hver årgang formår at avancere til vores Superligatrup, men det er nogle år siden, at vi senest har haft så mange fra samme årgang, der byder sig til.

- Jeg kan i den forbindelse kun rose vores trænere og ledere i AaB talent for deres dygtige arbejde, ligesom samarbejdet med vores flere end 120 partnerklubber er uvurderligt, siger Gaarde til klubbens hjemmeside. 

De fem oprykkede er brødrene Oliver og Lukas Klitten, offensivspilleren Søren Tengstedt, angriberen Mikkel Kaufmann og stopperen Anders Bærtelsen. 

I forvejen var stopperen Mathias Ross fra samme årgang allerede rykket op i førsteholdstruppen.

Stream Lyngby – AaB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

23 kommentarer

Krelle89 12:37          
Med andre ord; kassen er tom i Aalborg
Baum 12:39          
Haha Krelle, tænkte præcis det samme.
Spørgsmålet er vel om det er af lyst eller af nød??
Kiks 13:28          
Spørgsmålet er vel om det er af lyst eller af nød??
Tror lidt at det er en blanding. Et par af spillerne har jo allerede fået spilletid og vist sig fornuftigt frem (Kaufmann og Klitten), men Gaarde har efterhånden også pisset alle pengene fra Mæhle og Basso-salget væk på røv og nøgler. Håber han kan få skippet Safranko og Lesniak, mens det nok også bliver et farvel til Okore og et velkommen hjem til Thelander. Derudover skal Kakeeto også lejes ud igen, da han er milevidt fra spilletid!
Hynkjii 13:53          
Jamen så er der da en der jubler!!
maxbakketop 13:56          
Hold da op, det var mange på én gang. Men så behøver Gaarde selvfølgelig heller ikke gå ud og købe ind, nu har vi jo fået nyt blod. ork satme!

Ham Søren Tengsted, har han noget at gøre med ham den tidligere Viborgspiller? Er de i familie?
Kiks 14:11          
Ham Søren Tengsted, har han noget at gøre med ham den tidligere Viborgspiller? Er de i familie?
Den er faktisk lidt indviklet. Casper Tengstedt, som spiller i FCM, er søn af den tidligere Viborg-spiller Thomas Tengstedt. Thomas er fætter til den tidligere AaB-spiller Kim Tengstedt, som er far til Søren Tengstedt. De fleste af dem har i øvrigt været forbi Aalborg Chang! Håber det hjælper :-)
Sarriá 15:30          
Det er faktisk lidt spændende hvad dette kuld kan blive til. Det er en årgang som Poul Erik Andreasen for et par år siden gav udtryk for at han havde ret så store forventninger til.
Torsdag 27. juni
Onsdag 26. juni