LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gaarde: Meilinger en spiller på vej op

| Superligaen | 0 kommentarer
Gaarde: Meilinger en spiller på vej op
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Allan Gaarde er begejstret for aftalen med Marco Meilinger, som kan ligne en afløser for Nicolaj Thomsen. AaB vil dog gerne holde på Thomsen så længe som muligt.

AaB meldte fredag morgen ud, at klubben har sikret sig den østrigske kantspiller Marco Meilinger. Venstrekanten har de seneste to sæsoner spillet i Austria Wien, men har også en fortid i Red Bull Salzburg.

Aftalen med Meilinger glæder sportsdirektør Allan Gaarde, der i Meilinger ser en spiller der har en opadgående kurve.

- Det er en spiller vi har fulgt gennem et stykke tid, og som vi har set live nogle gange. Lars Søndergaard har faktisk været i klub med ham før, men dengang var Meilinger ungdomsspiller. Lars kunne nogenlunde huske ham, men det var nu ikke afgørende for os, for det er så mange år siden, siger Gaarde til bold.dk.

- Thomas Augustinussen har faktisk også været med ham i Red Bull Salzburg. Marco kunne godt tænke sig at komme lidt ud, og det her er så en perfekt mulighed for begge parter.

- Han er en spiller, der er på vej op. Han er kun 24 år, men har spillet i både Red Bulls Salzburg og Austria Wien. Han var med til at vinde The Double med Salzburg, om end han dengang ikke spillede hver gang.

- Han har spillet mange ligakampe, og har også spillet europæisk. Han er ung, men han er ikke uerfaren. Han er i en aldersgruppe, hvor vi ikke har så mange spillere i vores trup, så vi kigger også efter spillere på den alder, men selvfølgelig skal det være den rigtige spiller og den rigtige kvalitet, siger Gaarde.

Meilinger gør sig primært på venstrekanten, hvor AaB lige nu har Nicolaj Thomsen. Hans kontrakt udløber til vinter, så og der har længe været spekuleret i et sommersalg af profilen.

- Vi vil gerne være forberedte, men vi vil rigtig gerne beholde Nicolaj så længe som muligt. Klubben vil endda også gerne forlænge, men det anser vi ikke for værende realistisk, siger Gaarde.

- Men det er et vigtigt signal at sende, at vi gerne vil have Nicolaj her så længe som muligt. Vi er dog også nødt til at forberede os i forhold til fremtiden, og det er aftalen med Marco et step mod.

Marco Meilinger har skrevet under på en treårig kontrakt med AaB.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 25. april
Onsdag 24. april