LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gaarde: Nogle bump er større end andre

| Superligaen | 11 kommentarer
Gaarde: Nogle bump er større end andre
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,22 3,50 3,20
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AaB's sportsdirektør Allan Gaarde erkender, at nordjyderne har ramt et stort bump, men han har stadig tillid til trænerteamet og truppen.

AaB har tabt tre af sine seneste fire kampe i Superligaen, hvor nordjyderne nu er nummer fem med syv point op til førerholdet FC København.

Men sportsdirektør Allan Gaarde tager modgangen med som en del af processen.

- Der vil være bump på vejen, når man har en trup, hvor der er røget 12 spillere ud og kommet 10 nye spillere ind, og nogle bump er så desværre større end andre. Men ser man på det store billede, så synes jeg, at vi indtil nu har opnået et pointantal, der er særdeles tilfredsstillende, siger Gaarde til Nordjyske og tilføjer:

- Jeg har stor tillid til vores træner og hele det team, der er omkring ham. I dag har vi jo både to assistenttrænere, fysisk træner, målmandstræner og så videre. Det er et team.

Gaarde erklærer sig ligeledes tilfreds med truppen og holdets defensiv trods flest indkasserede mål af holdene i top seks.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

11 kommentarer

AaB4ever9430 07:45          
Yes Yes. Det giver god mening. NOOOOOT.
AaBager 08:09          
Kan vi ikke også få en forsvars- og angrebstræner. Vi mangler begge dele. Måske også en cheftræner der er inspireret af andre end Ove og Ove og Tyskland i 80erne
ToonInStoke 08:24          
Lars Søndergaard er et bjerg
magge290 09:57          
Er det ikke blot hvad han skal sige ?........Så længe, han ikke har fyret LS.
Ser frem til at det sker .....Mage til fantasiforladt og handlingslammet træner skal man vist lede længe efter.
JUXTAPOZ 10:00          
Hmm bla bla bla Gaarde forsøger at holde roen internt i klubben, men pilen peger mod Gaarde, når målsætningen top 6 ikke opnåes. Så skal der ihvertfald hentes 2 mand til forsvaret, før top6 kan realiseres!!

Samtidig har Gaarde hentet en træner, som ikke er opgaven værdig. Siden LS overtog trænersædet er spillet blevet være og være og dermed selvtilliden hos spillerne lavere og lavere...
thomasjn 10:07          
Bla bla bla jeg er glad for at bruge mange unge spillere af egen avl bla bla bla bla AaBs strategi bla bla bla vi tror stadig på Kasper P og Blåbjerg bla bla bla.


Det var noget af politikersvada han fyrer af. Uanset vi har haft stor udskiftning så skal vi bare ALDRIG og jeg gentager ALDRIG tabe til Lyngby og endnu pinligere lukke FEM mål ind mod Silkeborg. Vores defensive mangler er så store at alle kan se dem undtagen Gaarde der har forelsket sig ideen om vores eget udviklede stopperpar Kasper P og Blåbjerg og tanken om at alle 18 årige kan gå ind og lukke huller på et Superligahold.
Pollack1 10:59          
- Jeg har stor tillid til vores træner og hele det team, der er omkring ham. I dag har vi jo både to assistenttrænere, fysisk træner, målmandstræner og så videre. Det er et team.
Jamen, så lad os da ansætte nogle flere...Gaarde sætter åbenbart kvantitet over kvalitet, så den næste logiske forøgelse i trænerteamet må være en træner for cheftræneren. I guder, I skal vide vi har brug for det.
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts