Luk

Gaarde om Bassogog: Det er helt vildt

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Gaarde om Bassogog: Det er helt vildt
Foto: Lars Ronbog/Getty Images

Infoboks

AaB - OB
Superligaen Grundspil (18/10)
bet365 2,10 3,60 3,25
NordicBet 2,13 3,60 3,25
Oddset 2,30 3,45 3,10

Christian Bassogog blev kåret som turneringens spiller ved Africa Cup of Nations, noget der glæder AaB-sportsdirektør Allan Gaarde.

Christian Bassogog har brugt de første uger af 2017 på at vinde Africa Cup of Nations med Cameroun. Ikke nok med det, AaB-angriberen blev også kåret til turneringens bedste spiller.

En imponerende præstation af den unge angriber, der dermed går i fodsporene på landsmænd som Rigobert Song og Roger Milla.

- Det er jo helt vildt. Christian har kun været professionel fodboldspiller i halvandet år, og nu går han allerede i fodsporene på sit lands største legende, siger AaB-sportsdirektør Allan Gaarde til Nordjyske.

Bassogog har kontrakt med AaB frem til sommeren 2019.


Af Jesper Helmin

8 kommentarer

Tico20 09:25          
Hvis nu AaB bare kan sælge ham for 20 mio plus videreslags klausul så ville det være godt!
Koncernservice 10:19          
@Tico20 Før det kan blive aktuelt, så bør han vel præstere på samme niveau hos AAB, som han lige har gjort for landsholdet. Jeg tager intet fra Bassogog. Virkelig dygtig spiller med et kæmpe potentiale, men lad os nu være ærlige - Han har ikke været i nærheden af at præstere for Aab som gør ham berettiget til et prisskilt på 20 mio. Jeg ved godt spillere kan sælges til disse penge baseret udelukkende på landsholdspræstationer, men han har ikke været en profil i ligaen endnu. Når han bliver det, så kan vi tale om det igen - Og det bliver han på et tidspunkt, måske allerede nu efter hans succesoplevelse, men indtil der.. Lad os lige holde lidt igen med de der kæmpe prisskilte.

Jeg håber desuden han som min. Tager et år mere i AAB. Det skylder han næsten for tilliden.. Aab kan selvfølgelig også få et tilbud de ikke kan takke nej til, men håber at se mere til ham i Superligaen.
Sarriá 11:10          
Godt indspark Koncernservice@
Foggy 11:14          
Omvendt kan man sige, at AaB måske bør smede, mens jernet er varmt.

AaB får måske ikke engang 10 mio. kr. i forhold til det, han har vist i Superligaen.
Klåge-Åge 13:12          
Mystikken breder sig - først oplever vi danske fodboldtilhængere en mand, der tuller underligt umotiveret rundt på danske grønsvære i efteråret 2016 . .og så er samme spiller pludselig dagens mand i skysovs på det afrikanske kontinent et par måneder senere ???

Er det et spørgsmål om manglende motivation i lille Danmark - eller er her måske bare for koldt ??? Mystisk er det i hvert fald . . .
applause 13:22          
I 2012 blev Chris Katongo kåret til turneringens spiller i ACN.
Han var heller ikke ligefrem den allerstørste profil, selvom han dog gjorde det fint, da han nogle år tidligere spillede i Brøndby IF.

Jeg tror bare man må konstatere, at der er forskel på at spille i Europa og i Afrika.
Nicomachus 14:34          
Jeg tror også det har noget at gøre med, at AaB havde Søndergaard som træner, der praktisk set ikke havde i sinde at benytte sig af bassogog ved at sætte ham på den plads han spillede hele vejen igennem ACN. Nemlig Højre wing. I stedet havde Søndergaard benyttet ham som en angrebsspiller der havde jobbet at sidde oppe foran of fiske efter lange bolde.

Jeg håber Wieghorst kan benytte hans talent og rent faktisk placere ham hans rigtige sted. Nemlig på højre wing i en 4-3-3 med Flores på venstre side! Kan gå hen og blive ret fee´!
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober