LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gaarde: Pohl ser super spændende ud

| Superligaen | 4 kommentarer
Gaarde: Pohl ser super spændende ud
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 1,75 4,00 4,20
NordicBet 1,83 3,95 4,05
Oddset 1,80 4,30 3,80

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Jannik Pohl er blevet hevet op i AaB’s førsteholdstrup til denne sæson, og sportschef Allan Gaarde mener, at den lynhurtige angriber ser rigtig spændende ud.

AaB har gennem de senere år ikke været blege for at give unge talenter chancen. En af de nye ansigter i førsteholdstruppen til denne sæson er angriberen Jannik Pohl.

Han er en lynhurtig angriber, der dog også har andre strenge at spille på. Det siger sportschef Allan Gaarde, der har set gode takter fra den 19-årige angriber i optakten.

- Han er meget pågående og god til at løbe dybt. Han er også fysisk stærk og meget arbejdsom, siger Gaarde til bold.dk og fortsætter:

- Han har gjort det rigtig godt i træningskampene. Han har scoret én og lavede en rigtig god assist mod AGF. Han har set super spændende ud.

Endnu har Pohl førsteholdsdebuten til gode, men det skal nok komme, mener Gaarde.

- Det er en stor konkurrencesituation, men Jannik er en spiller, vi har stor tro på. Det er op til Lars at vurdere, hvornår han skal have chancen, men mon ikke han får den på et tidspunkt.

- Det kræver held og tålmodighed at komme op og få chancen på et hold, der har det niveau, som vi har. Men vi har vist 100 gange, at vi ikke er bange for at sætte dem ind, når de skal have chancen. Det handler bare om at være parat, når chancen opstår, ligesom Oliver Abildgaard var i sæsonpremieren. Men Jannik har fået en rigtig god start på sin seniorkarriere, siger sportschefen.

Jannik Pohl har spillet 25 kampe på de danske ungdomslandshold og scoret tre gange.

kristian@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april