LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gaarde: Vi drømmer stadig større end top seks

| Superligaen | 17 kommentarer
Vendsyssel tager endnu et point mod nordjysk storebror - se målene her
Langer gult kort ud til den forkerte: 'Nu må dommertrioen også komme ind i kampen'
'Jeg hader selvmål' - Klodset selvmål bringer AaB i knæ mod Vendsyssel
'Klasse fornægter sig ikke' - Andersen bringer AaB foran med fantastisk scoring
Kenneth Emil om 'udtryksløse, kedelige AaB': Har lyst til at smide en granat ned i omklædningsrummet
Gaarde: Vi drømmer stadig større end top seks
Foto: Getty Images

Infoboks

Randers FC - AaB
Superliga Nedrykning, Gruppe 2 (22/04)
bet365 2,30 3,50 2,87
NordicBet 2,40 3,50 2,85
Oddset 2,40 3,50 2,90
Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Sportsdirektør Allan Gaarde fortæller til Nordjyske, at AaB stadig har drømme om noget, der er endnu større end at ende i top seks i Superligaen.

AaB endte i denne sæson uden for det fine selskab i mesterskabsspillet, og klubben endte i stedet i nedrykningskamp.

Samtidig er klubbens direktion ifølge Nordjyske blevet bedt om at skære ned på udgifterne. Det ændrer dog ikke på, at ambitionerne i det nordjyske stadig er høje, slår sportsdirektør Allan Gaarde fast.

- AaB skal altid være i top seks, og vi har stadig en drøm om noget endnu større. Vi er stadig enormt ambitiøse, og det er vores spillere og trænere heldigvis også, siger Gaarde til Nordjyske.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at afstanden op til dem, der investerer mest, er blevet endnu større, og derfor er det også bare endnu vigtigere, at vi gør det på vores måde og finder vores egen vej. Det bliver med base i Nordjylland, siger Allan Gaarde.

AaB skal fortsat satse på talenter fra den nordlige del af Jylland, slår han fast.


Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

17 kommentarer

Hynkjii 16:51          
Jamen gaarde hænger det sammen når du siger vi skal spare og har ambitioner om mere end top seks. Talenterne / dine indkøb har ikke kvaliteten. Ellers er jeg helt enig, top seks er ikke ambitiøst nok!!
Tøffe har altid ret 17:24          
Problemet for Aab er vel at storebror fra Hjørring efterhånden er et langt bedre sted at søge hen som ungdomsspiller ligesom Hobro vel som minimum er lige så attraktive.

Aabs mangel på ambitioner - hele vejen igennem fra ledelse, træner og spillere til publikum - giver VFF og HIK alle tiders muligheder for at tage både sponsorere og spillere fra Aab. VFF er - i min verden - næsten på niveau med Aab på eksponering hvilket er en falliterklæring.

Der er ingen der siger at Aab skal være ligeså kiksede som FCM - men det er ligefør jeg ville foretrække Steinlein og Ankersen fremfor de kønsløse folk der sidder i Aab i dag - det her er jysk middelmådighed og ambitionsmangel på højeste plan.
mexicoz 17:41          
@Tøffe har altid ret
Problemet for Aab er vel at storebror fra Hjørring efterhånden er et langt bedre sted at søge hen som ungdomsspiller ligesom Hobro vel som minimum er lige så attraktive
Argh.... Det kan du vist ikke mene helt seriøst det der!
AaBager 18:08          
Tøffe: det du skriver er helt i skoven. Hvis du mener det, er din indsigt i fodbold på størrelse med min indsigt i kvindens sind.

Vejen til toppen et blevet længere, men godt at høre ambitionerne stadig er der. Som jeg ser det, er det stadig kun FCK der har en holdbar strategi af danske hold, så når boblen brister i FCM m.fl.,skal vi være klar.
bruger 134455 18:17          
Problemet er at AaB mangler en direktør der er forretningsmand og ikke nødvendigt en fodboldmand, samt en sportsdirektør der samler Aalborg/Nordjylland om klubben. Indtil da vil pengene fosse ud af klubben og hjertet forsvinder fra AaB.
mimsdk 18:51          
AaB spiller på følelser.
De er ikke forretningsmænd eller fodboldklub. De er stolte og glade for de dårlige ungdomsspillere de laver. De synes det er en fed statistik fremfor medaljer!

De bør købe 4-5 kæmpe profiler og byg holdet op fra det og så kommer de talenter der er gode nok - også frem i rampelyset!

Det er en skandale så ringe de er!
Vladimir 19:43          
Jeg er 100 % enig med dig mims.
Gaarde skriver at det ikke er nogen hemmelighed at afstanden op til dem der investerer mest er blevet større. AaB har jo investeret mange penge i holdet. Problemet er bare at Gaarde ikke har været dygtig nok og dermed lavet en masse fejl investeringer. Et eksempel er de penge som er blevet smidt ud til forkerte valg af trænere. Hans sludder om at gøre det på deres måde holder jo ingen steder, hvilket jo alle tydelig kan se af alle de fejl investeringer der er lavet i spillerindkøb. AaB skal have en del nye folk ind i ledelsen og det skal være folk udefra og ikke det sammenrend af tidligere AaB spillere. Det AaB laver i øjeblikket er på laveste plan og ikke Superligaen værdigt.
Lørdag 20. april