LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Gabigol: Jeg fik aldrig en chance i Inter

| International | 5 kommentarer
Highlights: Forfærdelig kamp af Inter med et lige så forfærdeligt selvmål
Inter er i store problemer - Bagud 2-0 til Genoa
Genoa er foran på et virkelig uheldigt selvmål
Highlights: Inter spiller endnu engang uafgjort
Gabigol: Jeg fik aldrig en chance i Inter
Foto: Getty Images
Gabriel Barbosa har udtryk frustration omkring opholdet i Inter, hvor den brasilianske offensivspiller ikke føler, at han fik en ordentlig chance for at slå igennem.

Inter betalte mere end 200 millioner for Gabriel Barbosa, da Milano-klubben hentede ham i Santos i 2016, men den brasilianske angriber blev aldrig en succes.

Efter et år uden fast spilletid blev han i sommer udlejet til Benfica, og heller ikke her blev det til regelmæssige kampe. Derfor blev han i januar sendt hjem til Santos på leje.

- Jeg synes ikke, at udtrykket en frisk start er præcist, da det for mig bare er at komme tilbage til at være glad og i stand til at spille. Det er det vigtigste for enhver spiller, og det havde jeg ikke før. Jeg blev altid skubbet ud til siden.

- Inter gav mig aldrig chancen for at spille, ikke engang fem kampe i træk for at se, om jeg virkelig var klar. Jeg havde ikke kontinuiteten, og det gjorde mig ked af det, fordi jeg ikke kunne gøre, hvad jeg elsker mest i denne verden, siger Barbosa ifølge Football Italia.

21-årige Barbosa fik blot 183 minutters fodbold for Inter fordelt på ti kampe.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

5 kommentarer

detinUretsehcnaM 21:54          
"Jeg synes ikke, at udtrykket en frisk start er præcist, da det for mig bare er at komme tilbage til at være glad og i stand til at spille."

Hvis man skulle definere en frisk start ift. fodbold... ville det nok lyde præcist sådan
KM2014 21:54          
100% enig i at han ikke fik en RIGTIG chance. Taget i betragtning af nogle af de præstationer som Perisic og Candreva viste, så var man for hård ved ham. Vi ser nu Perisic og Candreva, der nok bliver sat af efter Karamoahs sidste kamp, hvilket lavt bundniveau de har og det ødelægger holdet. Der skal gives en fair chance til deres konkurrenter og ikke 5-10 min hvert 5-6 kamp. Det ka ikke bruges til at vise noget for dem.
Når det så er sagt, så skal man også vise noget på træningsbanen og modsat Karamoah, hvis rygterne er sande, så viste Gabigol dårlig indstilling pg præstationer på træningsbanen. Så fortjener man sgu ikke spilletid.
MessIniestaXavi 22:15          
og folk der er født i afrika, fik hellere aldrig en chance.
Lukas Madsen 22:46          
Got time for u
Kristian FCK 23:37          
Der har måske været et grund til, at han ikke har spillet. Hvis man ikke er god nok, så er det også på sin plads, at han ikke spillede
Tirsdag 22. januar