Luk

Gal Sarri efter ottemålskamp: Må på markedet

| Serie A | 0 kommentarer

Maurizio Sarri er frustreret over sit Lazio-hold efter 4-4-kampen mod Udinese torsdag, hvorfor han mener, at klubben skal på transfermarkedet.

Lazio spillede torsdag aften Serie A-opgør på hjemmebane mod Udinese i en kamp, der bølgede frem og tilbage og i sidste ende sluttede med 4-4 efter et mål i ni minutters tillæg til Udinese.

Det efterlader Lazio på en skuffende niendeplads i tabellen, og cheftræner Maurizio Sarri er da også langt fra tilfreds med præstationen torsdag, og præstationerne han generelt har set fra sit mandskab, siden han tog over i sommer.

- Vi har stadig en masse udfordringer. Fra tid til anden ligner det, at vi har indarbejdet visse koncepter, men så er den næste kamp det totalt modsatte. Vi kan ikke endnu blive defineret som et ægte hold, sagde Sarri efter kampen ifølge Football Italia.

Den italienske træner lagde derfor heller ikke skjul på, at klubben måtte på markedet for at forstærke sig.

- Vi er nødt til at gøre noget på transfermarkedet, det er ubestrideligt.

Om kampen mod Udinese var Sarri glad for mentaliteten, men i tvivl om holdet var intimideret efter sidste kamps store 0-4-nederlag til Napoli.

- Spillerne var meget mere aktiveret mentalt, men måske var de intimiderede af, hvad der skete i Napoli eller ivrige efter at vende tingene rundt hurtigt, og gjorde det derfor på en kaotisk måde. Jeg så en anden attitude sammenlignet med i søndags.

Lazio får næste mulighed for at komme på rette spor mod Sampdoria på søndag. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar