Luk

Gala-profil til fans i Randers: Følte os hjemme

| Europa League | 52 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Galatasaray 1-1
Europa League Kvalifikation
26' 0-1 Muhammed Akturkoglu
54' 1-1 Frederik Lauenborg

Galatasaray-profilen DeAndre Yedlin var imponeret over de herboende Galatasaray-fans, der torsdag støttede det tyrkiske hold i kampen mod Randers FC.

Torsdag aften var der knald på lægterne i Randers, hvor omkring 2.000 herboende fans af Galatasaray havde fundet vej til Europa League-kampen mellem Randers FC og det tyrkiske storhold.

På banen blev det 1-1 og undervejs blev den store støtte til det tyrkiske hold bemærket af Galatasaray-profilen DeAndre Yedlin.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke de af vores fans, der kom hertil. Vi var på udebane, men de fik os til at føle os hjemme. De danske fans kom virkelig højt ud og støttede os, siger han til Galatasarays hjemmeside og tilføjer om kampen:

- Det var en svær kamp. Randers gjorde gode ting både defensivt og offensivt. Vi stod godt defensivt, men vi mødte et hold, der spillede godt mellem linjerne og skabte et par gode angreb.

- Jeg synes ikke, at 1-1 på udebane er skidt. Næste uge kommer vi til at spille på vores egen bane med egne fans, som er de største i verden, og derfor tror jeg, vi får et godt resultat og kvalificerer os til gruppespillet.

Returkampen spilles torsdag i næste uge.


En ung Galatasaray-fan løb også på banen og kom helt tæt på blandt andet Falcao. Foto: Ritzau Scanpix


Af Jonas Dalgård

52 kommentarer

Desperados 07:53          
Deres fans var ikke noget særligt i Randers. Randers FC møder mere højlydte fans, når de tager i mod Brøndby på hjemmebane. Det bliver dog en helt anden historie i Tyrkiet, hvor man må forvente, at Galatasaray´s fans kan organisere sig bedre.
Taco mix 07:59          
Skulle lige til at skrive det samme. Når Brøndby og FCK er der, er der sku´ mere knald på.
Derfor 08:15          
Varmen i Tyrkiet bliver vel RFC største modstander... RFC spillestil er meget krævende, og vi ser i hver kamp, de ikke har flere kræfter de sidste 15-20 min
Tøffe har altid ret 08:30          
Skulle lige til at skrive det samme. Når Brøndby og FCK er der, er der sku´ mere knald på.
Så var der godt nok ikke meget lyd i de kære Gala-fans... Tror oplevelsen i Tyrkiet bliver temmelig vild - deres fans plejer at være pænt syge på hjemmebanen..
Dr.Fußballüberalles 08:35          
Simpelhen så pinligt at se de videoer fra kampen hvor der bliver slået og banket på Randers stadion, i er en stor flok hjernedøde tabere hele bundtet der var involveret i disse hændelser , der skal bare effektueres i forhold til store bøder og fratages muligheden for at gå videre………….
Derfor 08:38          
er det tilskuerne der skal fratages for at gå videre :-) :-)
AGF Fans 08:55          
@Derfor

Omvendt betyder varmen vel også, at kampen vil blive spillet i et moderat tempo, hvor Randers sagtens kan følge med, og rent defensivt-taktisk er Randers det bedste af de to hold, så scoret får de jo nok. Om det så i den sidste ende er nok, må tiden jo vise.
Torsdag 21. oktober