Luk

Galatasaray i stor nedtur efter målrig affære

| Super Lig | 4 kommentarer

Galatasaray løb fredag ind i en stor skuffelse, da de tabte med 3-4 til Rizespor i Super Lig. DeAndre Yedlin fik også et rødt kort i slutfasen for Galatasaray.

Fredag aften kunne Galatasaray spille sig helt til tops i den tyrkiske Super Lig, da de hjemme på Türk Telekom Stadyumu tog imod Rizespor.

Det skulle være en overkommelig modstander for hjemmeholdet, da Rizespor kun lå nummer 14 i tabellen, men der gik ikke lang tid af opgøret, før gæsterne tog Galatasaray på sengen.

Der skulle nemlig kun gå to minutter, før Samu havde bragt Rizespor i front, da han elegant chippede bolden over Fernando Muslera, som var på vej ud af sit mål. 1-0 til Rizespor, der havde fået en drømmestart.

Galatasaray svarede dog hurtigt igen, da de inden for en halv time havde vendt stillingen, så de nu var foran med 2-1. Det var først amerikanske DeAndre Yedlin, som udlignede for hjemmeholdet, før Emre Akbaba bragte dem i front efter 31 minutter. 

Men bedst som Galatasaray troede, at de ville gå til pause med en føring, ødelagde de det for dem selv før pausen. Her forsøgte at de nemlig trække tiden og slå en bold tilbage til bagerste mand.

Det mislykkede dog i stor stil, da Christian Nekadio ikke formåede at tæmme bolden, som gav en friløber til gæsternes Fernando Boldrin, der sikkert sparkede Rizespor tilbage i opgøret.

Det blev dog endnu værre i anden halvleg, da Galatasaray faktisk også kom bagud med 2-3.

Efter 54 minutter fik gæsterne nemlig tilkendt sig et straffespark, som Milan Skoda sikkert sparkede i mål fra pletten.

Galatasaray var nu i den grad i problemer, da de skulle have tre point, hvis de ville holde fast i Besiktas på førstepladsen. De pressede derfor på i slutfasen, og med 16 minutter tilbage af opgøret gav det pote.

Her fik de nemlig hjælp af Rizespors Yassine Meiah, der scorede et klodset selvmål, da han tacklede bolden i eget mål. Selvmålet blev dog ikke det sidste i kampen, og da Boldrin dybt inde i dommerens overtid tog fusen på Galatasaray.

Her blev brasilianeren spillet helt fri, hvor han sikkert sendte bolden forbi Muslera i hjemmeholdets mål. Og derfor måtte Galatasaray gå fra banen uden point mod Rizespor i et opgør, hvor Yedlin også blev smidt ud med et rødt kort i slutfasen.

Galatasaray er to point efter Besiktas på førstepladsen, men førerholdet har spillet to kamp færre end Galatasaray og har derfor muligheden for at hente flere point til topkampen i Super Lig.

 


Af Raymund Nelausen
Fredag 26. november