Luk

Galatasaray smadrede bundhold med 6-0

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Galatasaray - Genclerbirligi 6-0
Süper Lig
1' 1-0 Mbaye Diagne
30' 2-0 Younes Belhanda
44' 3-0 Younes Belhanda
45' 4-0 Younes Belhanda
64' 5-0 Ogulcan Caglayan
67' 6-0 Ryan Babel

Galatasaray springer op på andenpladsen i den bedste tyrkiske række efter en storsejr over Genclerbirligi på 6-0.

Allerede fra første minut var det tydeligt, hvilken vej det skulle gå, da Galatasaray havde besøg af Genclerbirligi i den bedste tyrkisk række.

Gæsterne stillede sig højt fra start, men så kunne værterne bare fræse igennem i den anden ende, så Diagne kunne sparkede bolden i mål til 1-0 efter bare 30 sekunder.

Så ventede knap en halv time uden mål, inden det virkelig gik stærkt for hjemmeholdet, der havde en varm Belhanda i første halvleg.

Belhanda modtog bolden på kanten af feltet og trykkede så af, så han kunne bringe sit hold på 2-0 efter 30 minutters spil.

Her var han dog langt fra færdig.

En sløset aflevering af gæsternes målmand blev opsnappet af Belhanda, som køligt driblede ned og udplacerede målmand og forsvarer med en rolig afslutning et par minutter før pausen.

Belhanda skulle dog blive hattrick-skytte allerede i første halvleg, da han selv satte et sidste angreb op i overtiden af halvlegen, inden han med ydersiden gjorde det til 4-0.

Også efter pausen fortsatte Belhanda og kompagni, da først Caglayan gjorde det til 5-0, inden Ryan Babel gjorde ydmygelsen total fra straffesparkspletten midtvejs i anden halvleg.

Derfor sluttede det med en 6-0-sejr til Galatasaray, der dermed er på andenpladsen i den bedste tyrkiske række for en stund.


Af Christian Ambæk
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober