LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Galatasaray snublede fælt mod bundhold

| Super Lig | 0 kommentarer
Highlights: Benhårde Benfica overvandt presset fra tyrkiske Galatasaray
Galatasaray snublede fælt mod bundhold
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Galatasary tabte et vigtigt skridt i toppen af den tyrkiske Süper Lig, da de på udebane spillede 1-1 mod bundholdet Erzurum BB, der ikke havde Pierre Kanstrup til rådighed.

Galatasaray havde ikke råd til at tabe point søndag, da de på udebane skulle op imod Erzurum BB, som måtte se bort fra en skadet Pierre Kanstrup. 

Efter at førerholdet Basaksehir tidligere på dagen vandt med 2-0 over Yeni Malatyaspor havde Faith Terims mandskab hårdt brug for de tre point, hvis de skulle holde snor i deres Istanbul-naboer.

Erzurums nordmand Muhammed Rashad skulle dog efter 18 minutter sætte en kæp i hjulet på de planer, da den 25-årige angriber fladt fik sparket hjemmeholdet i front med 1-0.

De rød-orangeklædte gæster var nu for alvor under pres til selv at få disket op med et par mål, og efter syv minutter af anden halvleg skulle Gala-fansene få lov til at juble over en scoring.

Younes Belhanda fik indstillet sigtekornet og sendt bolden sikkert ind med en førstegangsafslutning fra en position på kanten af feltet, hvilket holdte spændingen intakt i opgøret.

Med 12 minutter igen skulle gæsterne så komme yderst tæt på at tage føringen i opgøret, men Emre Akbabas afslutning blev i sidste øjeblik nuppet af en heroisk Erzurum-målmand.

Galatasaray formåede efterfølgende ikke for alvor at true værternes forsvar, og så måtte forhåndsfavoritterne nøjes med et enkelt point, hvilket sender dem et skridt bagud i kampen om det tyrkiske mesterskab.

Galatasary har nu otte point op til Basaksehir efter 24 runder i Süper Lig.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj