LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Gameiro sikrede smal sejr mod Eibar

| La Liga | 0 kommentarer
Highlight: Eibar skabte flere store chancer i slutningen af kampen mod Atlético
Gameiro på pletten, men var der offside?
Highlights: Atletico Madrid skuffede hjemme mod Girona
Highlights: Atletico Madrid snydt af Sevilla
Highlights: Atlético Madrid overbevisende videre i Copa del Rey
Gameiro sikrede smal sejr mod Eibar
Foto: Getty Images
Atletico Madrid var uden flere profiler i La Liga-kampen ude mod Eibar, men Kevin Gameiros enlige træffer var nok til at sikre en 1-0-sejr. 

Eibar tog lørdag aften imod Atletico Madrid, og hjemmeholdets spillere kunne gå ind til kampen med god selvtillid, idet deres seneste syv La Liga-kampe havde bragt seks sejre og en uafgjort med sig.

Atletico Madrid måtte til opgøret undvære flere markante spillere, da Gabi, Stefan Savic og Diego Costa var karantæneramte, mens Filipe Luis fortsat var ude med en lårskade.

Atletico Madrid var dog alligevel tæt på at bringe sig foran allerede i det fjerde minut, da Antoine Griezmann lagde bolden frem til Angel Correa, som dog måtte se sit flade skud gå tæt forbi venstrestolpen.

Efter ti minutter spillede Atletico Madrid sig til endnu en stor chance, da Sime Vrsaljko sendte en tværpasning hen til Koke, der afsluttede med det samme. Men desværre for gæsterne gik Kokes forsøg også akkurat forbi mål.

Atletico var klart farligst i kampens indledning, og med knap en halv time spillet kom der hul på bylden. Antoine Griezmann lagde et fladt indlæg ind i Eibar-feltet, hvor Kevin Gameiro var helt alene og stille og roligt kunne tæmme bolden, inden han med højre inderside sendte den ind til 1-0.

Eibar havde mere end svært ved at spille sig til chancer i første halvleg, og de to hold kunne dermed gå til pause med stillingen 1-0.

Kort inde i anden halvleg fik Eibar en god mulighed, da bolden faldt ned til netop indskiftede Fabian Orellana, der havde masser af plads bagerst i feltet. Orellanas tæmning lod dog meget tilbage at ønske, og så sprang bolden ud over baglinjen.

Efter godt en times spil var Eibar igen tæt på, da Sergi Enrich efter et frispark headede bolden ind på Diego Godins højreben. Forsvarsspilleren kunne se bolden gå mod mål, men Jan Oblak kastede sig ned og reddede bolden på stregen.

Atletico gjorde ikke meget væsen af sig i anden halvleg, men med godt et kvarter igen var Antoine Griezmann pludselig alene med Marko Dmitrovic, men Eibar-målmanden diskede op med en fodparade. 

Kort efter var Eibar tæt på udligning, da Paulo Oliveira steg til vejrs på et hjørnespark og headede bolden mod mål, men Jan Oblak var på plads på stregen og afværgede for gæsterne.

Fem minutter før tid fik Takashi Inui plads på kanten af feltet og sendte et skud mod mål, men Jan Oblak var igen en god sidste skanse, idet han kastede sig ned og slog bolden uden om stolpen.

Eibar ville ikke give op uden kamp, og lige før tid spillede hjemmeholdet sig igen frem til en god chance. Pape Diop lagde bolden ind til Kike, som med hovedet dirigerede bolden mod mål, men den gik akkurat forbi.

I overtiden forsøgte Fabian Orellana sig med et saksespark i feltet, og bolden blev tilsyneladende blokeret af en Atletico-forsvarers hånd, men dommerens fløjte forblev tavs.

Det blev ikke til mere for Eibar, og Atletico Madrid reducerede dermed afstanden op til Barcelona til seks point, hvilket dog kan ændre sig igen, når førerholdet i morgen møder Real Sociedad.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Josias Hjorth Pedersen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar