Luk

Gammelby er tilbage til BIF's skæbnekamp

| Europa League | 3 kommentarer

Infoboks

Jens Martin Gammelby, Jagvir Singh og Andreas Pyndt rejser med Brøndby til skæbnekampen i Europa League ude mod Sparta Prag. 

Brøndby skal torsdag aften bruge en sejr for at spille sig videre til slutspillet af Conference League via en tredjeplads i Europa League-spillet. 

Det kræver en sejr torsdag aften, hvor holdet gæster Sparta Prag, der netop indtager den føromtalte tredjeplads. 

Til opgøret er Jens Martin Gammelby tilbage i truppen, efter han har været siet fra mod både Randers og FC Midtjylland senest. 

Der er kampstart klokken 18.45 torsdag aften. 

Brøndbys trup mod Sparta Prag:

Thomas Mikkelsen
Mads Hermansen 
Jonathan Ægidius 
Jens Martin Gammelby
Henrik Heggheim
Sigurd Rosted
Andreas Maxsø
Mathias Greve
Andrija Pavlovic
Mikael Uhre
Kevin Mensah
Blas Riveros
Andreas Bruus
Kevin Tshiembe
Morten Frendrup
Oskar Fallenius
Josip Radosevic
Christian Cappis
Marko Divkovic
Anis Slimane
Simon Hedlund
Jagvir Singh Sidhu
Mathias Kvistgaarden
Tobias Børkeeiet


Af Andreas Roesen

3 kommentarer

Jegharenholdning 11:48          
Hvis Brøndby igen nedprioriterer Europa league og igen lader Gammelby og co. spille fordi de hellere vil prøve at hente de to mål på heden så brækker jeg mig !
Buck'o 12:10          
Brøndby nedprioriterer på ingen måde Europa League. Det har NF vist også været ude og gøre klart flere gange, og givet en forklaring på hans dispositioner.

Brøndby i den nuværende forfatning er bare - desværre - ikke, som f.eks. FCK er det, gearet til at deltage OG præstere i mange turneringer på én gang. De sidste 13-14 års rodebutik har bombet "os" tilbage til start, så når vi endelig er ude i Europa, så er det med spillere der ikke er vant til det/uden europæisk erfaring.
Derfor må man ind imellem roterer på holdkortet, så alle får erfaring, og for at spare lidt på de spillere der spiller meget, så man kan klare sig bedst muligt overodnet set. Det handler ret beset om at vælge sine kampe.

For Brøndby er både pokalturnering og superligaen de klart vigtigste turneringer at gøre det godt i, for gør man det ikke godt her, jamen så er der ikke europæisk fodbold næste år. Og er der ikke europæisk fodbold næste år, jamen så er der ikke de ekstra millioner at poste i det langsigtede arbejde med at få Brøndby op på det niveau, hvor man kan have en realistisk forventning om at spille med om de sjove pladser i et europæisk gruppespil.

Med det sagt, så vil det da være fedt hvis man prioriterer kampen mod Prag så meget at man måske kan vinde den, og spille mere europæisk næste år!
jesperyellow 22:42          
Med Gammelby inde er det 3 sikre point…:-).
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar