Luk

Gasperini kritiserer FCM: Lad os nu spille

| Champions League | 32 kommentarer

Infoboks

Udinese - Atalanta
Serie A (20/01)
Oddset 4,40 3,95 1,75
bet365 4,33 3,90 1,75

Gian Piero Gasperini langer ud efter FC Midtjyllands opførsel i forhold til at trække tiden for meget og ikke lade modstanderholdet spille.

FC Midtjylland leverede tirsdag aften en solid præstation i Bergamo, der gav 1-1 i Champions League-udekampen mod Atalanta.

I den italienske lejr sender cheftræner Gian Piero Gasperini en generel ros i retning af FCM, men Atalanta-træneren mener også, at ulvene trak tiden alt for meget.

- Midtjylland er meget solidt og fysisk hold, der i alle disse Champions League-kampe har vist sig at være bedre, end hvad de har fået tilbage, siger Gasperini og tilføjer:

- I denne kamp havde de en mere defensiv gameplan end normalt, men den eneste ting, jeg er virkelig ked af, er Midtjyllands opførsel i forhold til at trække tiden og ikke lade det andet hold spille. 

- Det var for meget – også når man tænker på deres position i tabellen, siger Atalanta-træneren.

FC Midtjylland har før sidste gruppekamp i Champions League et enkelt point i bunden af gruppen, som Liverpool allerede har sikret sig sejren i.

Andenpladsen er der dog fortsat stor spænding om, eftersom Atalanta blot er et enkelt point foran Ajax, inden de to mandskaber krydser klinger i næste uge.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 19. januar