Luk

Gasperini: Liverpools stjerner ændrede intet

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Atalanta 0-2
Champions League gruppe D
60' 0-1 Josip Ilicic
64' 0-2 Robin Gosens

Atalanta-træner Gian Piero Gasperini var meget tilfreds med sit hold, der ikke lod sig påvirke, da Liverpool sendte tungt skyts på banen.

Atalanta sikrede sig onsdag aften en flot 2-0-sejr på Anfield mod Liverpool. Italienernes første mål faldt efter en times spil, hvorefter Liverpool prompte skiftede fire spillere.

Ind kom Andy Robertson, Roberto Firmino, Diogo Jota og Fabinho, men tre minutter senere scorede Atalanta igen til slutresultatet 2-0.

Atalantas træner Gian Piero Gasperini var meget tilfreds med det, han så fra sit hold. Det siger han til Sky Sport Italia.

- Vi leverede en fremragende præstation, og vi udøvede vores koncept til perfektion. Liverpool smed deres store stjerner på banen, da de fik problemer, men vi scorede med det samme igen, siger han og fortsætter:

- Vi spillede meget bedre, end vi gjorde i den første kamp i Bergamo. Vi flyttede bolden bedre, var teknisk bedre og gentog ikke vores fejl fra sidst.

I de to holds kamp i Italien smadrede Liverpool Atalanta med hele 5-0. Med dagens resultat er gruppen helt åben, da Liverpool har ni point, mens Atalanta og Ajax hver har syv.


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 19. januar