Luk

Gasperini takker spillerne: Giver mine ideer liv

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Lazio - Atalanta
Serie A (22/01)
Oddset 3,10 3,70 2,15
bet365 3,20 3,50 2,20

Gian Piero Gasperini roser sine spillere ovenpå Serie A-triumfen på 3-2 over Napoli lørdag. Spillerne fører hans ideer ud i livet, mener han.

Lørdag vandt Atalanta på flot vis på udebane over Serie A-etterne fra Napoli med 3-2 i en yderst underholdende kamp for den neutrale seer.

Atalanta er med sejren fortsat nummer fire i tabellen, men med kun fire point op til AC Milan på førstepladsen og Napoli og Inter derimellem.

Gian Piero Gasperini var da også særdeles tilfreds efter den flotte sejr, hvor han roste sine spillere for at gøre det muligt for ham at føre sine ideer ud i livet – med særlig reference til 2-2-målet, hvor Rafael Toloi assisterede Merih Demiral.

- Det er, hvad jeg altid har ønsket at gøre med mine hold, og nu har Atalanta spillere, der tillader mig at gennemføre disse ideer. Jeg tænkte altid, at en forsvarer kunne gå med frem i angrebet, sagde Gasperini til Sky Sport Italia.

- Han har måske ikke samme dribleevner som Josip Ilicic, men han kan forårsage reelle problemer.

- Jeg har altid tænkt på det her, og jeg vil gerne takke spillerne for at give mig muligheden for at få mine ideer til at komme til live.

Atalanta spiller en altafgørende Champions League-kamp mod Villareal på hjemmebane på onsdag, som de skal vinde for at gå videre i turneringen.

I Serie A har de Verona på udebane på søndag.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar