Luk

Gave til Danmark: Georgien og Irland delte

| EM | 20 kommentarer

Irland måtte ligesom Danmark nøjes med 0-0 mod Georgien, da de lørdag eftermiddag spillede på udebane i EM-kvalifikationen - irerne fører gruppen foran Danmark og Schweiz.

Georgien kunne lørdag hjælpe Danmark i EM-kvalifikationens Gruppe D, hvis de i hjemmekampen mod Irland kunne udvise den samme vilje og modstandskraft, som de gjorde i 0-0-kampen mod Danmark.

Og allerede efter 25 sekunder kunne hjemmeholdet have bragt sig foran, da Vako løb fri til en god chance i feltet, men afslutningen havde retning mod hjørneflaget.

Et par minutter senere sparkede irernes John Egan på stolpen på et frispark, og så var der ellers lagt op til de mange chancers kamp - troede man.

Derefter faldt der dog mere ro over kampen, som var ganske jævnbyrdig, dog med Georgien mest på bolden og mest aktive foran feltet.

Da holdene gik til pause kunne man se tilbage på en halvleg, der bortset fra starten havde været noget søvndyssende.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg: Georgien lidt mere på bolden, og lidt mere nærgående, men hjemmeholdet formåede ikke at ramme målet med deres afslutninger.

Mod slutningen fik Elguja Lobjanidze en stor chance for at give både sit eget og det danske hold en kæmpe gave, men igen manglede der kvalitet i afslutningen.

Irland fik i overtiden deres to største chancer siden kampens indledning, men til alt held for Danmarks muligheder blev de brændt, og det endte derfor 0-0 - alt andet lige et godt resultat i forhold til Danmarks muligheder i gruppen.

Irland fører fortsat EM-kvalifikationens Gruppe D, nu med tre point ned til Danmark og fire point til Schweiz - de to hold spiller senere lørdag. 


Af Thor Carlskov

20 kommentarer

somefun 16:55          
Forskellen var bare, Irland ikke forsøgte noget som helst hele kampen, så de fik 1 point som de kom efter
Foggy 16:56          
Nu kan vi tabe mod Schweiz og så stadig kvalificere os ved slå Gibraltar hjemme og Irland ude.
haraltidret 16:59          
En skændsel af en fodboldkamp. Om jeg begriber hvorfor Irland bare stiller sig ned med 11 mand bag bolden i en situation, hvor de kunne have taget et vigtigt skridt mod en EM plads, med en sejr over et meget lidt skræmmende Georgisk hold. En sådan tabermentalitet bliver forhåbentlig straffet i det lange løb, ved at Danmark og Schweiz tager det de to direkte kvalpladser til sommerens EM slutrunde.
Cruzan 16:59          
Stop nu bold.dk...

En gave ville have været en sejr til Georgien, men vi fik måske en livslinje med en uafgjort. Det kræver dog stadig en danske sejr i aften eller min. en uafgjort uden 3 eller flere mål til Schweiz. Et dansk nederlag i aften er næsten 100% lig med playoff, så det er med andre ord Danmark der har kniven for struben og Irland der kunne spille henholdnede, hvilket også var tydeligt at de gjorde. Gik fra start efter uafgjort, men prøvede at tage sejren på kontra og slutfasen.
Steve Highway-61 17:03          
Gave og gave. Irland kan stadig sende os ud med en sejr hjemme over os i sidste runde.
bruger 163471 17:04          
sådan som landsholdet spiller og den måde som træneren har af spillesystem kan vi godt se langt efter EM
LumsÃ¥s 17:05          
Hold nu op,i kværulanter....det er sgu da en gave!!
Mandag 21. oktober