LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk
Julekalenderen er sponsoreret af Mr Green

Geniale Di Canio røg i totterne på Lampard

| West Ham | 39 kommentarer
Geniale Di Canio røg i totterne på Lampard

Infoboks

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Paolo Di Canio er en af hovedpersonerne i dagens julekalender, som er leveret af Mads Hartov. Den iltre italiener gjorde stort indtryk i Hartovs debutkamp på Upton Park i 1999.

I 2015 bestod bold.dk's julekalender af 24 fodboldpersonligheders All-Star-hold, og i år byder julekalenderen så på de bedste og mest interessante drømmehold fra vores fantastiske og indsigtsfulde læsere. Mange tak for alle bidragene!

Denne fredag tager vi til London og kigger på en af de traditionsrige klubber i den engelske hovedstad. West Ham bliver behandlet grundigt af vores læser Mads Hartov, som blev tryllebundet af vilde Paolo Di Canio.

- Jeg blev fan, da jeg flyttede til England med min familie i 1999. Min første kamp på Upton Park er den meget omtalte kamp mod Bradford i 2000, hvor West Ham endte med at vinde 5-4. 

- Paolo Di Canio var både gal og genial i denne kamp. West Ham var bagud to gange, og Frank Lampard scorede det vindende mål. Det er stadig den måske bedste kamp, jeg har overværet i mit liv. 

- Jeg har været på Upton Park mange gange siden - senest mod Watford i den tredjesidste kamp på stadion. Jeg har ikke været på det nye stadion endnu. Det trækker ikke lige så meget, som Upton Park gjorde, men jeg skal da snart af sted igen. 

- Jeg blev uden tvivl fan af West Ham på grund af Upton Park og den stemning, der var der - derudover var min første kamp en ren vanvidskamp med Di Canio og Lampard i totterne på hinanden. Det var bare vildt!

Paolo Di Canio og Frank Lampard blev i kampen uenige om, hvem der skulle tage et straffespark. De stod ganske enkelt og skændtes i feltet - det kan du se ved at trykke HER.

Mads Hartovs West Ham-hold ser således ud:

Målmand
Ludek Miklosko: 373 kampe, 0 mål

Han var kulturbærer for The Hammers i 1990'erne, og så var det ham, der holdt Manchester United fra fadet i den sidste kamp af 1994/1995-sæsonen, så Blackburn vandt Premier League samme dag.

Forsvar
Tomas Repka
: 174 kampe, 0 mål
Bobby Moore: 646 kampe, 27 mål
Rio Ferdinand: 133 kampe, 2 mål
Julian Dicks: 326 kampe, 65 mål

Bobby Moore vandt VM til England - der er ikke så meget mere at sige der.

Rio Ferdinand nåede at have en indflydelse hos The Hammers, og han er bare en af de bedste, der nogensinde har været i England. Tomas Repka og Julian Dicks skal være der. De spiste angribere og fløje til morgenmad, frokost og aftensmad. Folk var bange, når de skulle til Upton Park og møde de to herrer, og så var Dicks stensikker på straffespark.

Midtbane
Mark Noble: 445 kampe, 51 mål (pr. 7/12-18)
Trevor Brooking: 643 kampe, 102 mål
Dimitri Payet: 60 kampe, 15 mål

Payet: Var han hadet, da han smuttede? JA! Men mange er begyndt at se, hvor speciel en spiller han var i de halvandet år, han var der. Han gav alle Hammers-fans en sidste sæson på Upton Park, som ingen kunne have drømt om.

Trevor Brooking er en legende uden lige - en sand Hammer og en rigtig Essex Boy. Hvis man får opkaldt en tribune efter sig, så er man på dette hold.

Mark Noble er jo den sidste gennemført loyale spiller i Premier League. Hans evner er til tider svingende, men hans hjerte og fight er altid det rigtige sted. Hvis Hammers er i problemer, så er han der altid til at tage det rigtige gule kort.

Kantspillere og angriber
Paolo Di Canio
: 141 kampe, 51 mål
Carlos Tevez: 29 kampe, 7 mål
Carlton Cole: 293 kampe, 68 mål

Paolo Di Canio er en af de største kult-personer nogensinde i West Ham. Han havde nogle usmagelige kontroverser uden for banen, men ikke i sin tid hos West Ham. Han tryllebandt undertegnede i 1999, og han er stadig Hammers through and through. Han har også en lounge opkaldt efter sig på stadion nu - samt West Ham-logoet tatoveret på brystet. 

Carlos Tevez var en kort fornøjelse, men en stor en af slagsen. Han sikrede 'the great escape' i sidste runde på Old Trafford, og derfor vil han altid være en helt i det østlige London.

Carlton Cole blev kaldt 'Carling Cup Cole'. 'Sex Drugs & Carlton Cole' er navnet på et stort West Ham-forum, og hans evige kærlighedsforhold til fansene gør, at han skal på. Han var ikke en kontinuerlig bomber, men det gjorde ikke noget.

Læs med igen lørdag, hvor vi skal til Spanien og se et hold med stor underholdningsværdi.

Kilder: transfermarkt, whufc.com

julekalender@bold.dkAf Nicolai Skovsgaard Tøfting

39 kommentarer

SotD 08:40          
Jeg synes det er svært at argumentere imod de valgte, men omvendt synes jeg også at argumenterne for de valgte er noget tynd. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at læse lidt mere om HVORFOR de er valgt og ikke bare "de er legender" eller "de spiste modstanderne". Det er jo superlativer og floskler, og ikke egentlige begrundelser.
Blomst 08:58          
SOTD: Hvis du ikke kan lide julekalenderen - så lad være at læse den. Jeg synes den er meget hyggelig, og det har sin egen charme at folk får lov til at sætte deres drømmehold og knytte et par ord til.
mckellberg 11:47          
Det er jo svært at få plads til alle på sådan et hold, men Frank Lampard (både senior og junior), Joe Cole og gode gamle Tony Cottee må også have været bejlere!
SW6 11:57          
Di Canio er fandeme skudt forbi, de må være en om`er! Manden er erklæret facist og stod i sine Lazio dage med facist hilsenen (Den strakte højre arm) op imod de mest rabiate tosser af Lazio fans. Han bliver aldrig nogen sinde, andet end en man bare bør glemme hurtigst muligt, for han var godt nok en skændsel for fodbolden!
Røret 13:26          
Nu er dele af WH fan gruppen også kendt for ikke at være jordens mest inkluderende mennesker, så der passer Canio måske meget fint til.

Kunne der ikke være plads til nogle flere fra 66?
SotD 13:45          
SOTD: Hvis du ikke kan lide julekalenderen - så lad være at læse den. Jeg synes den er meget hyggelig, og det har sin egen charme at folk får lov til at sætte deres drømmehold og knytte et par ord til.
Jeg kan godt lide "dem". Eller nogle af dem. Newcastle og Inter-udgaven var da geniale...

Omvendt kan man sige. Hvis du ikke kan lide mine indlæg - så lad være med at læse dem. Eller hvordan?
Redondo69 13:46          
Det er faktisk en romersk hilsen, som er blevet vendt lidt og ned(!) på. Der er vist ingen beviser for, at armen skal være strakt i 45 grader med håndfladen nedad og fingrene samlet. Den strakte arm var et symbol på venskab eller loyalitet. De italienske fascister brugte det i en større grad til at ære romerriget og som et symbol på at anerkende den hierarkiske struktur. Siden fik nazisterne også lyst til at bruge det, og i dag gør man nok klogt i at undgå at bruge den overhovedet :)

Dog synes jeg, at Di Canio skal respekteres alligevel for hans evner på en bane. Hans politiske holdninger er en anden sag, og det skal alligevel holdes uden for fodbold.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj