LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Genoa-chef om trænerfyring: Jeg er ikke skør

| Serie A | 1 kommentar
Genoa-chef om trænerfyring: Jeg er ikke skør
Foto: Getty Images

Infoboks

Fiorentina - Genoa
Serie A (26/05)
bet365 2,37 2,62 3,75
NordicBet 2,35 2,65 4,05
Oddset 2,30 2,60 4,00

Genoas præsident, Enrico Preziosi, forsvarer fyringen af træner Davide Ballardini og forklarer, at beslutningen ikke skyldes holdets placering i tabellen, men hans indtryk af holdet på banen.

Genoa fyrede tidligere på ugen cheftræner Davide Ballardini og erstattede ham med Ivan Juric, der tidligere har været i klubben med begrænset succes til følge.

Fyringen kom som lidt af en overraskelse, da Genoa under Ballardini har vundet tre ud af de seneste fem kampe, og holdet har kun tre point op til Lazio, der ligger nummer fire i tabellen. Desuden har Genoa spillet en kamp færre.

Klubpræsidenten Enrico Preziosi forsvarer dog sin beslutning.

- Det var ikke tabellen, der bekymrede mig. Holdet på banen gav mig aldrig grund til at være tilfreds. Jeg så et hold i problemer, fortæller præsidenten ifølge football-italia.net til TeleNord.

- Mine valg behøver ikke have fansenes samtykke. Jeg har været i fodbold i 30 år og - tro mig - jeg er ikke skør, fastslår Enrico Preziosi.

Holdets polske angriber Krzysztof Piatek har taget ligaen med storm med foreløbigt ni sæsonmål, men klubpræsidenten mener, at gode spillerpræstationer har dækket over holdets dårlige indsats.

- Ofte er præstationerne blevet maskeret af spillere, der har haft ekstraordinære kampe såsom Krzysztof Piatek og Christian Kouamé. Men holdet har ikke tilfredsstillet mig i syv kampe, fortæller præsidenten.

Genoa ligger efter syv kampe nummer 11 i Serie A med 12 point. 


Af Daniel Laursen

1 kommentar

StoutPåStadion 19:49          
Folk der har brug for, at pointere, at de ikke er skøre, er ofte de mest skøre
Søndag 26. maj