Luk

Genoa fik point til sidst

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Empoli - Genoa 2-2
Serie A
13' 0-1 Domenico Criscito
62' 1-1 Federico Di Francesco
72' 2-1 Szymon Zurkowski
89' 2-2 Flavio Bianchi

Empoli var bagud ved halvleg, da de tog imod pressede Genoa i Serie A fredag aften. Med ét minut tilbage var de foran 2-1, men en sen Genoa-kasse sørgede for 2-2.

Der var vigtige point på spil for Genoa, da de besøgte Empoli i den italienske Serie A fredag aften.

Kystklubben fra det nordøstlige Italien lå inden kampen lige over stregen med blot otte point efter elleve kampe.

Hjemmeholdet Empoli kom til kampen fra en placering midt i tabellen og en sejr i bagagen fra deres seneste opgør mod Sassuolo.

Gæsterne kom fint fra start, da de fik et straffespark efter 13 minutter, da Riccardo Fiamozzi havde en hånd på bolden i feltet. Selvom dommeren blev bedt om et VAR-gennemsyn, så holdte han fast i sin beslutning om et straffespark.

Det satte den rutinerede forsvarsspiller Domenico Criscito ind, og dermed havde Genoa et godt udgangspunkt til at tage tre meget vigtige point.

Det var generelt udeholdet, der var bedst i første halvleg, og selvom hjemmeholdets Filippo Bandinelli var tæt på efter en halv time, så var det Genoa der havde flest chancer.

Det endte dog med et 0-1-resultat ved pausen.

I anden halvleg satte hjemmeholdet sig i højere grad på kampen, og efter et kvarters spil havde de skiftet fire mand.

Trykket betalte sig af efter 62 minutter, da Szymon Zurkowski fandt Federico Di Francesco helt fri foran mål. Den italienske angriber svigtede ikke, men sendte scoringen sikkert i kassen til 1-1.

Ti minutter senere var det så Zurkowskis egen tur.

Den polske midtbanemand trykkede af et godt stykke udefra feltet, og da en Genoa-fosvarer kastede sig ned for at blokere, endte han i stedet med at rette bolden af i en sådan grad, at den snød Salvatore Sirigu i Genoa-målet.

Selvom udeholdet kom godt med i anden halvleg efter at være kommet bagud, så havde de svært ved at skabe åbne chancer.

Med ét minut igen kom de dog endelig frem til en stor chance, da Flavio Bianchi kom igennem i venstre side af feltet. Den unge angriber bankede bolden op i det lange hjørne, og dermed sendte han et vigtige point tilbage til Genoa.


Af Tobias Bladt Haarder
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar