Luk

Genoas danskere sænket efter vild afslutning

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Cagliari - Genoa 3-1
Serie A
46' 1-0 Giovanni Simeone
83' 1-1 Christian Kouamé
85' 2-1 Cristián Zapata
87' 3-1 Joao Pedro

Genoa tabte 1-3, da danskerklubben fredag var på besøg hos Cagliari i Serie A. Tre af målene faldt efter det 82. minut.

Peter Ankersen fik sin første start siden skiftet til Genoa, da klubben fredag aften besøg Cagliari i Serie A. Også Lasse Schöne var med fra start, mens Lukas Lerager begyndte opgøret på bænken.

Danskerklubben havde hentet fire point i sæsonens første tre kampe, mens hjemmeholdet stod med tre point på kontoen efter samme antal kampe.

Første halvleg var meget lige og uden de store chancer i løbet af den første halve times spil. Her noterede Giovanni Simeone sig for den første gode mulighed, men hans hovedstød gik forbi mål.

Kort efter var Robin Olsen på plads i Cagliari-målet, da Christian Kouame hoppede højt i feltet og pandede bolden mod kassen. Den tidligere FC København-målmand hev dog en flot redning frem.

Det hele sluttede målløst i første halvleg, men anden halvleg var kun ét minut gammel, da første scoring faldt. Og det var hjemmeholdet, der kunne juble.

Et indlæg fandt Giovanni Simeone, der sendte et hovedstød mod mål et godt stykke ude i feltet. Bolden sneg sig ind ved den nærmeste stolpe og startede jublen.

Peter Ankersen blev erstattet af Lukas Lerager efter 74 minutters spil, og fra bænken fik backen lov til at se masser af mål i kampens afslutning.

Først udlignede Christian Kouame med en flot afslutning, men gæsterne fik ikke lov til at have det ene point i lang tid.

Blot minuttet senere scorede Cristian Zapata selvmål, da et indlæg ramte ham og røg forbi egen målmand til 2-1 til Cagliari.

Genoa sendte herefter folk frem i jagten på en udligning. Det gav dog hul i forsvaret, og det udnyttede Joao Pedro få minutter senere. Han kom hele alene igennem med en holdkammerat, men han afsluttede selv og gjorde det til 3-1.

Det blev kampens slutresultat. Nederlaget sender Genoa ned som nummer 12 i Serie A, mens Cagliari indtager ottendepladsen.


Af Jonas Sand
Søndag 20. oktober