Luk

Genopfundet Lucas A: Bager stabile pølsehorn

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Lucas Andersen bruger pausen på at bygge sin krop op, men han har også fundet ud af, at han bager stabile pølsehorn, fortæller han til TV3 Sport.

Lucas Andersen har i øjeblikket masser af tid derhjemme med familien, og han får prøvet en del ting af, fortæller han torsdag aften i et interview med TV3 Sport.

Blandt andet har han brugt torsdagen på at gå frem og tilbage på stuegulvet hjemme i lejligheden med en bold på hovedet, og han har vurderet, om der måske var potentiale til det sociale medie TikTok. Tidligere har han forsøgt sig som bager, afslører han.

- Man skal genopfinde sig selv lidt på en eller anden måde. Jeg har fundet ud af, at jeg bager stabile pølsehorn, siger Lucas Andersen med et stort grin til TV3 Sport.

Der blev også talt om seriøse emner. Blandt andet den øjeblikkelige pause, som kom på et uheldigt tidspunkt for AaB – men på nogle måder heldigt for Lucas Andersen.

- Vi var inde i et utrolig godt flow, og holdet var virkelig på vej frem. Vi havde fået en ny spillestil og udtryk, og det bar frugt fra første kamp i foråret, så det er super-ærgerligt.

- Hvis jeg skal tænke på mig selv, døjede jeg lidt med skavanker og havde ikke jordens bedste opstart, så nu er der tid til at rettte op og lave en masse forebyggende træning. Man må forsøge at optimere noget af det, man ikke har så meget tid til i et komprimeret kampprogram, siger han.

Lucas Andersen blev skadet i den sidste kamp, inden Divisionsforeningen suspenderede Superligaen.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 3. april